IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 10.02.2022


BULETIN DE PRESĂ
 
Update știre: https://bn.politiaromana.ro/ro/comunicate/retinut-in-urma-unei-perchezitii-domiciliare
 
Tânărul de 25 de ani, din Bistrița, cercetat pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, fiind dispusă plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a acestuia.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.
 
 
          Plasat în carantină în județul Mureș, depistat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința
 
La data de 9 februarie a.c., în urma verificărilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor dispuse în context Covid, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat un tânăr de 22 de ani care figurează ca persoană carantinată.
 
Tânărul a fost depistat pe raza localității Țagu, deși era plasat în carantină în localitatea Tăureni, județul Mureș. Față de tânăr, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 lei, conform art. 65, lit. i din Legea 55/2020. Totodată, a fost informat C.J.C.C.I. Mureș cu privire la cele constatate.
 
 

          Un tânăr din Salva, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier, depistat în flagrant delict, de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud
 
În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuau activități de monitorizare a traficului rutier au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe Drumul Județean 172 Mocod, prin localitatea Mocod.

 
La volan a fost identificat un tânăr de 21 ani, din Salva, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autovehiculul este radiat din circulație, din luna iunie 2021, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate ar fi false, ele aparținând unui alt autoturism.
 
În ceea ce privește conducătorul auto, polițiștii au constatat că nu deține permis valabil  pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat spre a-l conduce de către un tânăr de 19 ani, din Salva. Totodată, întrucât emana halena alcoolică, tânărul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.
 
Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat,conducerea unui vehicul cu numere false, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoana ce nu deține permis de conducere.
 
 
Dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier, întocmit de polițiștii din Sângeorz-Băi, în urma unei intervenții la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme și soldat cu avarii
 
La data de 9 februarie a.c., un bărbat a sesizat prin 112 faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu avarii, însă celălalt conducător auto a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul.
 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare aplicate autoturismului abandonat aparțin altui autoturism, iar la volanul acestuia se afla un bărbat de 54 de ani, din Sângeorz-Băi care are permisul de conducere reținut.
 
În urma celor constate, polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Bistrița-NăsăudCercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

27 Mar 2024 335

IPJ Bistrița-NăsăudProduse contrafăcute, ridicate în vederea confiscării de către polițiștii de la investigarea criminalității economice

19 Mar 2024 404

IPJ Bistrița-NăsăudReținut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat de polițiști cu nereguli în trafic

18 Mar 2024 399

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal la regimul rutier întocmit în Feldru

14 Mar 2024 468

IPJ Bistrița-Năsăud Șofer depistat în flagrant delict de către polițiștii Serviciului Rutier

13 Mar 2024 377

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal în urma unui accident rutier la Uriu

11 Mar 2024 294

IPJ Bistrița-NăsăudDouă mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

08 Mar 2024 342

IPJ Bistrița-NăsăudAlcoolul și urmările lui

05 Mar 2024 295

IPJ Bistrița-NăsăudBărbat încarcerat în penitenciar de către polițiști

04 Mar 2024 329

IPJ Bistrița-NăsăudInfracțiuni flagrante, constatate de polițiști în cadrul acțiunilor de monitorizare a traficului rutier

29 Feb 2024 349

IPJ Bistrița-Năsăud1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul unui conducător auto din Beclean

27 Feb 2024 290

IPJ Bistrița-NăsăudAutoturism căutat în vederea confiscării, indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

26 Feb 2024 333

IPJ Bistrița-NăsăudBeclean - acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiști

23 Feb 2024 348

IPJ Bistrița-NăsăudBărbat reținut de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

21 Feb 2024 315

IPJ Bistrița-NăsăudUn autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier în localitatea Maieru

20 Feb 2024 387