IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 25.01.2022

Nr. 21 din 25 ianuarie 2022

 
BULETIN DE PRESĂ
 
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
         
În seara de 22 ianuarie a.c., în urma verificărilor efectuate în trafic, polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
 
Vizat este un tânăr de 22 de ani, din Rodna care se afla la volanul unui autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule și care a fost  depistat pe Drumul Comunal 44, între localitățile Lunca Ilvei și Șanț. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de către Poliţia oraşului Sângeorz-Băi, Compartimentul Rutier cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. 335 din Codul Penal.
 
****
 
La data de 23 ianuarie, în urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de conduere cu alcoolemie.
 
În fapt, în după-masa zilei de 23 ianuarie a.c., a fost oprit pentru control un autoturism care circula pe o stradă din orașul Beclean, iar la volan a fost identifiat un bărbat de 47 de ani, din Beclean. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din Beclean, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 
 
         

          Intervenții ale polițiștilor și ordine de protecție emise în  două cazuri de violență în familie
 
La data de 24 ianuarie 2022,  în urma unei intervenții la un eveniment, polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat de 35 de ani, din Bistrița.
 
În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce se afla într-un imobil din Bistrița, o tânără de 24 de ani, din municipiu a fost agresată fizic de concubinul acesteia, un bărbat de 35 de ani. Totodată, bărbatul ar fi amenințat-o și i-ar fi distrus femeii telefonul mobil pentru a o împiedica să solicite ajutorul Poliției.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru violență în familie, amenințare și distrugere.
 
***
În seara de 24 ianuarie a.c., o femeie de 29 de ani din Bistrița a solicitat sprijinul polițiștilor, fiind agresată de soț.
 
La fața locului, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din Bistrița, iar în urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul și-ar fi agresat soția. Împotriva lui a fost emis un ordin de protecție.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Ordine Publică, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru violență în familie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Bistrița-NăsăudAutoturism reclamat ca sustras din Marea Britanie, depistat și indisponibilizat de polițiști

23 Apr 2024 58

IPJ Bistrița-NăsăudBISTRIȚA- acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranță Școlară

19 Apr 2024 242

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

17 Apr 2024 249

IPJ Bistrița-NăsăudNereguli la regimul rutier, constatate în flagrant delict, de polițiștii Biroului de Ordine Publică

16 Apr 2024 234

IPJ Bistrița-NăsăudBărbat care conducea un tractor, depistat sub influența băuturilor alcoolice

12 Apr 2024 254

IPJ Bistrița-NăsăudDoi tineri vizați în cadrul unui dosar penal de conducere fără permis

08 Apr 2024 237

IPJ Bistrița-Năsăud Un bărbat fără permis care conducea un tractor neînmatriculat, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi

04 Apr 2024 287

IPJ Bistrița-NăsăudUpdate Știre

02 Apr 2024 317

IPJ Bistrița-NăsăudCercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

27 Mar 2024 389

IPJ Bistrița-NăsăudProduse contrafăcute, ridicate în vederea confiscării de către polițiștii de la investigarea criminalității economice

19 Mar 2024 446

IPJ Bistrița-NăsăudReținut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat de polițiști cu nereguli în trafic

18 Mar 2024 456

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal la regimul rutier întocmit în Feldru

14 Mar 2024 512

IPJ Bistrița-Năsăud Șofer depistat în flagrant delict de către polițiștii Serviciului Rutier

13 Mar 2024 416

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal în urma unui accident rutier la Uriu

11 Mar 2024 350

IPJ Bistrița-NăsăudDouă mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

08 Mar 2024 378