IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 28.07.2021

Nr. 295 din 28 iulie 2021 
 
BULETIN DE PRESĂ
Dosar penal pentru un tânăr șofer cu permisul suspendat
 
 
La data 27 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au desfășurat activități de supraveghere și control a traficului rutier pe Drumul Național 17 prin localitatea Susenii Bârgăului.
 
A fost oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Tureac. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că șoferul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
A fost întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptei.         
 
 
Ordin de protecție provizoriu emis în Josenii Bârgăului
 
La data de 27 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat de 65 de ani din Josenii Bârgăului.
 
În fapt, o femeie de 40 de ani în timp ce se afla la domiciliu în localitatea Josenii Bârgăului, ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 65 de ani.
 
Polițiștii împreună cu femeia au întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu, împotriva bărbatului, cercetările urmând să fie continuate în cadrul unui dosar penal.

 
Bărbat sancționat pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu
 
La data de 27 iulie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, a verificat respectarea măsurilor de carantină și izolare la domiciliu a persoanelor față de care au fost legal dispuse astfel de măsuri în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS-Cov 2.
 

Pe raza localității Agrișu de Sus, polițiștii nu au găsit la domiciliu un bărbat de 34 de ani față de care a fost dispusă măsura carantinei la domiciliu, acesta fiind plecat în afara localității, în localitatea Beclean.
 
Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 55/2020 cu o amendă de 1000 de lei, fiind totodată informat Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței.    
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.