IPJ BrăilaMandat european de arestare puse în aplicare de polițiști

           Nr. 184.145 din 31.03.2023
 
Cercetat penal pentru conducerea sub influența alcoolului
La data de 30 martie a.c., în jurul orei 07:20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au observat un autoturism ce se deplasa sinuos motiv pentru care a fost oprit în trafic.
Polițiștii au stabilit că șoferul este un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din satul Zăvoaia, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea sub influența alcoolului.
  •  
Mandat european de arestare puse în aplicare de polițiști
La data de 30 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au depistat pe raza localității de domiciliu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din satul Titcov, comuna Frecăței, pe numele căruia Republica Reggio Calabrio din Italia a emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.
Bărbatul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale  fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a dispus măsura controlului judiciar.
  •  
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
Ieri 30 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Astfel, pe raza localității de domiciliu, polițiștii l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din satul Vultureni, comuna Cireșu, pe numele căruia, Judecătoria Făurei, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 2 an și 4 luni închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.