IPJ BrăilaPercheziții pe raza comunei Frecăței și Mărașu

Nr. 184.239 din 26.05.2023
 
PERCHEZIȚIILE PENTRU COMBATEREA BRACONAJULUI PISCICOL CONTINUĂ
 
          Ieri, 25 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Secția 1 și 2 Poliție Rurală Brăila, împreună cu jandarmi au efectuat 9 percheziții la domiciliile mai multor persoane, pe raza comunei Frecăței și Mărașu, bănuite pentru fapte de braconaj piscicol.
          Astfel, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din satul Frecăței, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de plase de pescuit și 34 de kg de pește.
          De asemenea au fost găsite și două motoare de ambarcațiune, despre care în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că sunt bunuri căutate pentru confiscare de autoritățile din Franța și Danemarca, motiv pentru care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
          În cauză a fost întocmit dosar penal întocmit sub aspectul savârșirii infracțiunilor prevăzute de art 64 lit. h, i și k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
          Totodată, la domiciliile a trei bărbați cu vârstele cuprinse între 42 și 72 de ani, toți din satul Frecăței, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 84 kg de pește, opt plase de pescuit și trei unelte de pescuit de tip vârșe, deținute ilegal.
          În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art 64 lit. h, i și  k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.