IPJ Cluj Buletin de presă - 21.02.2023

Nr.847604/48 din 21 februarie 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ

 
DEPISTAT LA VOLANUL UNUI AUTOVEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE - REȚINUT DE POLIȚIȘTI 24 DE ORE
 
La data de 20 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 Poliție au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din orașul Huedin.
 
Cel în cauză este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ca urmare a depistării acestuia la aceeași dată, în jurul orei 11.35, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada George Gordon Byron, deși nu deținea permis de conducere.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.
 
Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
 
         
 
La aceeași dată, în jurul orei 16.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Turcia, care se deplasa cu un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, fără a deține permis de conducere.

 
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.
 

 
BĂRBAT CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT – ARESTAT PREVENTIV
 
 
La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au dispus reținerea unui bărbat de 42 de ani, din același municipiu, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de furt calificat.
 
 
Cel în cauză este bănuit de faptul că la data de 18 februarie a.c, în intervalul 20.00-22.00, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, dar și suma de 10.000 de lei.
Prejdiciul total a fost estimat la 13.500 de lei.
 
În baza investigațiilor demarate și probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.
 
Ulterior, magistrații au dispus în cursul zilei de ieri - 20 februarie a.c., arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.