IPJ ClujCercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată

Nr.847604/58 din 2 martie 2023
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 7 CLUJ-NAPOCA PENTRU FURT CALIFICAT

La data de 1 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 46 ani, din județul Bihor, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
Cercetările au fost demarate în cursul lunii ianuarie a.c. după ce reprezentanții unei societăți comerciale au sesizat polițiștii despre faptul că, din cisternele unor camioane, aflate în proprietate, s-ar sustrage produse petroliere.
Astfel, la data de 1 martie a.c., în baza activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat în flagrant pe bărbatul de 46 de ani, în cadrul unei acțiuni organizate, în timp ce se afla într-o parcare din proximitatea drumului DN1C, unde sustrăgea carburanți dintr-o cisternă aparținând societății comerciale de transport în care acesta își desfășoară activitatea.
La fața locului, polițiștii au identificat și ridicat o cantitate de 875 de litri de produs petrolier, în valoare de aproximativ 6.500 de lei, pe care bărbatul intenționa să o sustragă, fiind depozitată în recipientele din interiorul unei autoutilitare.
În baza probatoriului administrat, pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
Activitățile de cercetare sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.