IPJ ClujComunicat de presă - 21.04.2022

Nr.520911/ 149 din 21 aprilie 2022
 
 
MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ DISPUSE ÎN CONTEXTUL SĂRBĂTORII PAȘTELUI ORTODOX.
 
În perioada 22-25 aprilie a.c., peste 350 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Clu sunt mobilizați, zilnic, peste dispozitivul curent existent, pentru asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță publică, a Sărbătorilor Pascale Ortodoxe.
 
În cadrul activităților, polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor fi prezenți în localitățile rurale și urbane ale județului, acordându-se o atenție deosebită zonelor în care se află lăcașuri de cult.
 
De asemenea, pentru asigurarea unui climat rutier sigur, polițiștii rutieri vor acționa pe drumurile publice, urmând a aplica cu fermitate măsurile legale, în situațiile în care se constată încălcarea normelor de circulație pe drumurile publice.
 
În funcție de situația operativă existentă, numărul polițiștilor va fi suplimentat din rezerveze de intervenție constituite în acest scop.
 
 
Pentru prevenirea implicării în evenimente nedorite, recomandăm adoptarea unor măsuri minime de siguranță pentru protecția bunurilor personale și respectarea normelor de conduită socială.
 
Participanții la trafic sunt sfătuiți să adopte o conduită preventivă și să respecte cu strictețe normele de circulație pe drumurile publice.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Cluj Comunicat de presă - 30.11.2022

30 Nov 2022 861