IPJ IalomițaAcțiuni pentru siguranța cetățenilor

 
                                                                                                       Nr. 102.131 din 30 Mai 2023
 
 
 
INTERVENȚII ȘI ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR DIN IALOMIȚA
PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR
           
           
În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, au reținut 9 permise de conducere și au constatat 11 infracțiuni.
 
În ziua de 29 mai a.c., peste 70 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.
 
De asemenea au fost organizate filtre rutiere atât în mediul urban cât și rural, pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, precum și în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze ale producerii accidentelor de circulație.
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 58 de evenimente, dintre care 53 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 11 infracțiuni, dintre care 6 au fost contra persoanei și 5 contra patrimoniului.
 
Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 151 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 57.750 de lei.
 
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

 
 
* * *

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.