IPJ Ialomița Comunicat de presă - Percheziții Urziceni

                                                        Nr. 116686 din 31 Decembrie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
PERCHEZIȚII ÎN MUNICIPIUL URZICENI
 
 
Peste 1600 de articole pirotehnice și 1500 de suluri de material textil deținute ilegal au fost descoperite ieri de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în urma a 3 percheziții domiciliare.
 
La data de 30 decembrie a.c., poliţiştii ialomițeni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Ialomița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.
 
În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii au descoperit și identificat la două dintre locații 1691 de obiecte de distracție cu conținut pirotehnic, ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării, reprezentând cantitatea de aproximativ 17 kilograme de articole pirotehnice.
 
Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.
 
La cea de-a treia adresă polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 de suluri de materiale textile, pentru care persoana care le deținea nu a putut prezenta documente legale de proveniență.
 
Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița.

 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 17.05.2022

17 May 2022 833

IPJ Ialomița Comunicat de presă -Tânăr bănuit de furt și tentativă la furt calificat, reținut de polițiști

08 Jun 2021 727