IPJ IalomițaMinor cercetat pentru furt

Nr. 102.076 din 07 Martie 2023
 
 
 
MINOR CERCETAT PENTRU FURT ÎN SCOP DE FOLOSINŢĂ ŞI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS
           
           
            Un minor în vârstă de 15 ani a fost identificat și reținut de polițiștii ialomițeni, la scurt timp după ce ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Feteşti. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.
 
La data de 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Feteşti au fost sesizați, de un bărbat în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din municipiul Feteşti pentru a merge la cumpărături, iar în momentul în care s-a întor a constatat că maşina i-ar fi fost furată.
 
În scurt timp au fost alertate toate efectivele de poliţie care au identificat în trafic autoturismul în cauză, însă şoferul acestuia, încercând să fugă de echipajele de poliţie a plonjat într-un canal de irigații dezafectat.
 
Conducătorul auto a coborât din maşină și a fugit, însă a fost prins şi imobilizat în scurt timp de poliţişti. 
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Feteşti. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
 
Minorul a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt  în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  în vederea documentării întregii activități infracționale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.