IPJ Iași Comunicat de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SAR

Nr. 68.521 din 7 iulie 2021
 
 
ACŢIUNI DESFĂŞURATE DE POLIŢIŞTI PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-CoV 2
 
La data de  6 iulie a.c., au fost desfăşurate noi acţiuni punctuale, pe raza judeţului Iaşi, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în scopul limitării pandemiei de COVID 19.
Astfel, poliţiştii, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au acţionat, pe raza întregului judeţ, acţiunile vizând, în special, verificări la obiectivele supuse restricțiilor și zonele cu risc epidemiologic ridicat.
În acest context, poliţiştii au verificat 25 de societăţi comerciale şi 165 de obiective şi locaţii de interes, fiind legitimate 485 de persoane.
Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii îmbolnăvirilor provocate de virusul Sars-CoV-2.
Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Iași Buletin de presă -30.07.2021

30 Jul 2021 410

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

01 Jul 2021 344

IPJ Iași Buletin de presă - Acțiuni ale poliției ieşene pentru siguranța cetățenilor

24 Jun 2021 357