IPJ Iași Buletin de presă -Percheziții efectuate de polițiști în cazuri de furt

Nr. 68.625  din 16 septembrie 2021   
 
 
PERCHEZIŢII EFECTUATE DE POLIŢIŞTI ÎN CAZURI DE FURT
 
 
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat percheziţii domiciliare în dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii de infracţiuni de furt.
 
Astfel, la data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unei persoane bănuite de comiterea a două infracţiuni de furt.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 02 septembrie a.c., un bărbat ar fi sustras unei persoane, profitând de neatenţia sa, portofelul cu acte şi 1.100 lei, în timp ce aceştia se deplasau pe o stradă din mun. Iaşi. De asemenea, la data de 09 septembrie a.c., acesta i-ar fi sustras unei femei telefonul mobil, în timp ce se aflau într-un magazin. Complice ar fi fost un alt bărbat.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de cele două fapte de furt a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.
 
La data de 16 septembrie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

 
PERCHEZIŢII EFECTUATE DE POLIŢIŞTII IEŞENI LA SUCEAVA
ÎNTR-UN CAZ DE FURT

 
 
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 2 percheziţii domiciliare, pe raza mun. Iaşi şi Suceava, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii de infracţiuni de furt.
 

Astfel, la data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au pus în aplicare două mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.
 
Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 03 septembrie a.c., cei doi bărbaţi ar fi sustras unei persoane, profitând de neatenţia sa, un telefon mobil, în valoare de 1.800 lei, în timp ce aceştia se aflau în staţia de autobuz.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei de furt calificat au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.
 
La data de 16 septembrie a.c., aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.
 
TREI PERCHEZIŢII EFECTUATE DE POLIŢIŞTII IEŞENI LA SUCEAVA ŞI IAŞI
 
 
La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat o acţiune de depistare şi conducere la cercetări a unor persoane bănuite de comiterea de furturi din genţi, buzunare şi nu numai.
 
Astfel, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare, pe raza mun. Iaşi şi Suceava, la persoane bănuite de infracţiuni de furt, fiind puse în aplicare 4 mandate de aducere.
 
În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea faptelor.
 
De asemenea, în baza probatoriilor administrate în cauze, au fost reţinute 3 persoane cercetate pentru infracţiuni de furt.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S. Iaşi şi Suceava, poliţiştilor Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi şi Biroului de Investigaţii Criminale Suceava.
 
 
 
 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.