IPJ TimișPolițiști în mijlocul preșcolarilor

Nr. 46 din 29 Martie 2023
 
 
 
BULETIN INFORMATIV 29 MARTIE 2023
 
POLIȚIȘTII TIMIȘENI PREZENȚI ÎN MIJLOCUL PREȘCOLARILOR
 
În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier Timiș împreună cu cei din Făget au desfășurat activități preventive la Grădinița cu program prelungit din orașul Făget.
 
Aceștia s-au aflat în mijlocul preșcolarilor cărora le-au prezentat teme precum educația rutieră, riscurile și vulnerabilitățile existente în traficul rutier, dar și elemente din profesia de polițist.
 
Cei aproape 100 de micuți prezenți la activități au conștientizat, alături de polițiști, posibilele riscuri la care sunt expuși, atât în școală, cât și în afara ei, pe stradă.
 
De asemenea, aceștia au fost informați cu privire la respectarea regulilor de circulație și la deplasarea în siguranță de acasă către școală.
 
Cei mici au fost învăţati să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, să se deplaseze doar pe trotuar și să traverseze strada doar prin locuri semnalizate, fără a alerga.
 

Polițiștii le-au prezentat totodată laboratorul rutier, dar și autospeciala de poliție și la rândul lor, au primit zâmbete și promisiunea din partea micuților că vor avea grijă de siguranța lor.
 
CERCETAT PENTRU CONDUCEREA UNUI AUTO SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

 La data de 28.03.2023, în jurul orei 18:0, polițiștii rutieri din Lugoj au oprit pentru control, pe strada Gheorghe Doja din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, în urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
A fost întocmit dosar penal.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.