ISU BihorAlege cariera de pompier militar

             Nr. 119 Oradea, 24.04.2023
COMUNICAT DE PRESĂ
ALEGE CARIERA DE POMPIER MILITAR!
 
 
În perioada  20 aprilie - 05 mai a.c., persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. Cererile de înscriere se depun on-line, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “CRIŞANA” al judeţului Bihor (ISU Bihor) recrutează candidaţi pentru concursul de admitere – sesiunea aprilie – iunie 2023, la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a subofițerilor administrativi.
La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti sunt scoase la concurs 275 de locuri de subofițer de pompieri și protecție civilă și 25 de locuri de maistru militar auto.
Cererea-tip de înscriere, se poate descărca de pe site-ul de pe site-ul ISU Bihor (https://www.isubh.ro/admitere/). Aceasta se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail recrutareboldesti@isubh.ro, în perioada 20 aprilie - 05 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
 
 
CALENDARUL ADMITERII:
❗ 20 aprilie - 05 mai – depunerea cererilor de înscriere (online);
❗ 15 mai – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;
❗ 15 mai – termenul pentru depunerea documentelor în vederea constituirii dosarului de recrutare;
❗ 19 - 24 mai – susținerea probei de evaluare a performanței fizice;
❗ 27 mai – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor;

❗ 31 mai - 29 iunie – examinare medicală
 
Detalii despre procedura de admitere, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes sunt postate pe site-urile Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești (https://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm ) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor (https://www.isubh.ro/admitere/ ) sau pot fi obținute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0259/411.212, interior 27107 și 27136.

 
 
Persoană de contact
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU BihorComunicat de presă - 26.10.2022

26 Oct 2022 954

ISU BihorComunicat de presă - Alege cariera de pompier militar!

25 Oct 2022 935