ISU Ialomița Buletin informativ - Jurnalul operativ al ISU IALOMIȚA – 24 de misiuni

Nr.152 din 21 octombrie 2021   
 
       
             
BULETIN INFORMATIV
 
Jurnalul operativ al ISU IALOMIȚA – 24 de misiuni
 
În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 25 de evenimente, după cum urmează:
  • 16 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  •       5 misiuni de transport persoane confirmate cu COVID-19;
  • 2 intervenții în sprijinul echipajelor  SAJ Ialomița, pentru preluarea unor persoane cu probleme de sănătate;
  •     2 incendii:    
✔️În data de 20 octombrie a.c., salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia și Detașamentului de pompieri Urziceni, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din comuna Munteni-Buzău. Trei echipaje de salvatori cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat de urgență la locul solicitării. Salvatorii au fost sprijiniți și de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Au ars aproximativ 300 baloți de lucernă, 600 baloți coceni și au fost distruse 30 de plăci de azbociment. Crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul, a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
✔️În data de 20 octombrie a.c., salvatorii din cadrul Stației de pompieri Fetești, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o  locuință din municipiul Fetești. Un echipaj de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă s-a deplasat de urgență la locul solicitării. Nu au existat victime. În urma incendiului s-a deteriorat supapa de presiune a unei centrale termice. Cel mai probabil incendiul s-a datorat din cauza unui mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit.
 
 
 
                                                    Compartimentul Informare și Relații Publice   
                                                                         
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.