ISU Prahova Buletin informativ - 07.12.2022

BULETIN INFORMATIV
NR. 129 din 07 decembrie 2022
 
În perioada 06 – 07 noiembrie, pompierii salvatori din județul Prahova au acționat pentru gestionarea a 33 de misiuni, dintre care 14 au fost intervenții în situații de urgență, 18 urgențe medicale și o activitate de îndrumare și control.
În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au acționat pentru localizarea și lichidarea a 3 incendii, dintre care unul s-a produs la nivelul unui coș de fum, unul la un autoturism și ultimul la o anexă gospodărească.
Pompierii prahoveni au acționat și în alte 6 intervenții în sprijinul comunităților, care au vizat asistența unei persoane care a rămas blocată în lift, deblocarea unor persoane din locuințe și asistența unei persoane supraponderale.
Totodată, pompierii au asigurat măsurile specifice în cazul unui accident rutier produs în comuna Bărcănești, sat Tătărani, în care au fost implicate 2 autoturisme și cei 4 ocupanți ai acestora. În urma acestor evenimente, o persoană a fost rănită și a fost transportată de urgență la spital.
În intervalul amintit, 19 persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat 4 misiuni de recunoaştere în teren, în orașele Sinaia și Bușteni (pentru verificarea hidranților), în localitatea Lipănești, precum și la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde au fost verificate căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
În continuare, unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.