Poliția Română - Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Astăzi, 30 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de distribuirea de droguri de risc (hașis) către consumatori din municipiul Bacău și localitățile învecinate.
 
Video - https://youtu.be/_TyDlwPBBZE
 
Activitatea infracțională a bănuiților s-ar fi desfășurat și în zona unităților de învățământ, doi dintre aceștia fiind elevi în licee din municipiul Bacău.
 
De asemenea, pe lângă persoanele bănuite, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, precum și la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri, în calitate de martori (consumatori de droguri), multe dintre acestea tinere și foarte tinere, elevi în unitățile de învățământ din municipiu.
 
Cercetările sunt continuate pentru probarea tuturor activităților infracționale și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.
 
Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliția Română Depistați pentru trafic de droguri de mare risc, în Brăila

03 Nov 2023 696

Poliția Română - Două persoane, membrii ai aceleiași familii, bănuite de efectuare de operațiuni cu produse psihoactive și trafic de droguri de mare risc

03 Nov 2023 469

Poliția Română Cercetați pentru operațiuni cu substanțe psihoactive și trafic de droguri de mare risc

03 Nov 2023 488

Poliția Română - Cercetați pentru trafic de droguri și de persoane

29 Mar 2023 455