MApNÎntrevederea secretarului de stat Simona Cojocaru cu Vugar Mustafayev, vice-ministrul industriei pentru apărare din Azerbaidjan

Întrevederea secretarului de stat Simona Cojocaru cu Vugar Mustafayev, vice-ministrul industriei pentru apărare din Azerbaidjan
 
            Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relații internaționale, Simona Cojocaru, a primit marţi, 23 mai, la sediul MApN, vizita de curtoazie a vice-ministrului industriei pentru apărare din Azerbaidjan, Vugar Mustafayev.
            Întrevederea a reprezentat o bună ocazie pentru evidențierea nivelului bun al cooperării româno-azere în domeniul apărării, prin prisma parteneriatului strategic dintre cele două state și inclusiv în contextul împlinirii, în anul 2022, a 30 de ani de relații diplomatice româno-azere.
            În context bilateral, au fost evidențiate activitățile pe palierul educației militare și deschiderea pentru identificarea de oportunități de relaționare și în alte domenii, precum cooperarea în domeniul industriei de apărare.
            Secretarul de stat a exprimat deschiderea părții române pentru valorificarea cât mai eficientă a parteneriatului strategic dintre cele două țări, prin capitalizarea oportunităților de dezvoltare a cooperării în diverse domenii specifice sectorului apărării.
            În încheiere, ambele părți au apreciat ca binevenit și oportun dialogul bilateral, exprimând încrederea în perspectiva dezvoltării proiectelor comune în domeniul apărării, asumate atât în context bilateral, cât și multinațional.
 
Biroul de presă

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.