„România din inima mea” la Palatul Cercului Militar Naţional

Spectacolul „România din inima mea!”, dedicat împlinirii a o sută de ani de la intrarea ţării noastre în Primul Război Mondial, va avea loc joi, 10 noiembrie, de la ora 18.00, la sala de festivităţi a Palatului Cercului Militar Naţional. Evenimentul este organizat de Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor în colaborare cu Asociaţia Neamunit.
Programul artistic va fi susţinut de artişti români consacraţi, dar şi de tineri talentaţi care studiază în cadrul „Colegiului Naţional de Arte Dinu Lipatti”. Spectatorii se vor bucura de prezenţa tenorului Vlad Miriţă şi a artistului Sebastian Stan, precum şi de prestaţiile artistice ale violoniştilor Ioana Maria Tudor, Ştefan Aprodu şi Dragoş Rusanu. Elevul Robert Petre va recita poezia „Nu plânge Maică Românie”- creaţia unui soldat român necunoscut care a murit în toamna anului 1918, pe muntele Sorica din Carpaţii de Curbură. 

Cu acest prilej, micii artişti ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Capitală au fost invitaţi să îşi expună în sala de spectacol tablourile având ca temă „Castelul Ţepeş prin ochi de copil”. Elevii bucureşteni au realizat aceste picturi în cadrul activităţii „Ziua Porţilor Deschise la Castelul Ţepeş” care, anul acesta, a avut loc în data de 28 mai.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.