Miss Universe Romania 2010 preda coroana dupa 4 zile

Miss Universe Romania 2010 preda coroana dupa 4 zile

Bucuresti, 14 iulie 2010

Alexandra Catalina Filip, cea care a fost incoronata in data de 9 iulie ca fiind regina a frumusetii si reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2010, a fost descalificata!
oana_paveluc_miss_universe_romania_2010.jpg
Ca urmare a consultarii agendei de lucru a Organizatiei Miss Universe Romania si a atribuiilor ce-i revin detinatoarei titlului Miss Universe Romania 2010, Alexandra Catalina Filip a decis sa nu continuie drumul catre marea competitie din Las Vegas. Contractele pe care aceasta urma sa-l semneze cu Organizatia Miss Universe Romania si cu Organizatia Miss Universe de la New York prevad o serie de activitati care necesita multe ore de pregatire, prezenta la evenimente publice si participarea candidatei Romaniei in cantonamentul de pregatire din Statele unite ale Americii.
Alexandra Catalina Filip este dansatoare profesionista si campioana nationala (2008-2010) la mai multe sectiuni de dans sportiv. Urmatorul concurs international de dans sportiv la care Alexandra Catalina Filip si partenerul ei, Ramon Zada, urmeaza sa reprezinte Romania va fi pe 28 august in Korea de Sud.
"Antrenamentele pentru competitiile internationale de gen, nu pot fi intrerupte si nici macar programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru ca altfel risc sa nu ma pot prezenta la inaltime in toate competitiile de dans la care imi doresc sa particip." - a declarat Alexandra Catalina Filip.
Astfel Alexandra nu va putea respecta obligatiile contractuale si nici regulamentul concursului Miss Universe. In consecinta, urmatoarea concurenta clasata, respectiv Oana Paveluc va fi incoronata Miss Universe Romania 2010 si va reprezenta tara noastra la competitia internationala ce se va desfasura in Las Vegas, pe data de 23 august, in complexul Mandalay Bay.
Oana Paveluc este din Brasov, are 18 ani, 1.81m si masuri perfecte. Este eleva in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic "Remus Radulet", a facut studii de actorie si isi doreste sa devina om de afaceri.
Oana Paveluc este voluntar al Asociatiei AS si se implica in proiectul "Un alt mod de a fi" ce are ca scop sprijinirea copiilor ce sufera de autism.
Miss Universe Romania 2010 spera ca zambetul sau ii va determina pe membrii juriului din competitia internationala, sa acorde coroana ravnita, Romaniei. Oana spune despre ea ca este o loaica putin timida, dar foarte ambitioasa.
"Nici n-am visat ca rezultatele se mai pot schimba. Oricum eu eram extrem de fericita si cu Premiul I si Premiul Presei, pentru ca Miss Universe Romania este cel mai important concurs de frumusete din tara. Acum, ca situatia s-a schimbat total, parca traiesc un vis. Sper sa ma dezmeticesc cat mai repede si sa reiau pregatirea pe care am avut-o si inainte de finala nationala. Sunt foarte fericita! Primul lucru la care m-am gandit a fost sa-i cedez premiile titlului oferite de Organizatia Miss Universe Romania. " - a spus Oana Paveluc - Miss Universe Romania 2010.
In acest an cea de-a 59-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe va fi gazduita de Las Vegas. Pe data de 23 august, in incinta Mandalay Bay Resort and Casino, una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem va fi incoronata de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi televizat live de NBC si Telemundo.

Pentru informatii suplimentare:
Alina Dumitru,
Director de Comunicare
Miss Universe Romania

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Constanța face angajări!

22 Mar 2024 715

„Take, Ianke și Cadîr”, în interpretarea artiștilor de la Teatrul Jean Bart Tulcea

14 Mar 2024 529

Originar din Constanța George Stancu și cele peste două decenii în care s-a dovedit a fi „un actor de echipă” la Teatrul de Stat Constanța

07 Mar 2024 570

In memoriam Toma Caragiu, fostul actor al Teatrului de Stat Constanța, plecat prea repede din această lume

03 Mar 2024 949

Pentru al patrulea an la rând Actorii Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța la Gala Premiilor UNITER

28 Feb 2024 747

Spectacol estival pentru copii Firma lui Gabriel Soare bate palma cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța

22 Feb 2024 662

Născut la Tulcea Carol Feldman, actorul cu o reputație construită în Israel

09 Feb 2024 720

Teatrul de Stat Constanța Emilian Oprea, actor de la Teatrul Național București, cooptat în spectacolul „A douăsprezecea noapte”

09 Feb 2024 799

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, desemnat de Senatul UNITER să preia direcția artistică a Galei Tânărului Actor HOP

08 Feb 2024 1551

„Take, Ianke și Cadîr”, fermecătoarea poveste despre toleranță și prietenie se joacă la Teatrul Jean Bart din Tulcea

07 Feb 2024 801

„Un actor cerebral de mare sensibilitate” Lucian Iancu, fost actor și director al Teatrului Dramatic Constanța, la ceas aniversar

02 Feb 2024 3338

Averea și interesele Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, împuternicit șef în IPJ Constanța! Iată ce serviciu va conduce (DOCUMENTE)

26 Jan 2024 8655

Arnold Schwarzenegger şi-a continuat călătoria. Fusese reţinut de vameşii germani pe aeroportul din München

18 Jan 2024 665

Jean Ionescu și amintirea omului măreț atât ca actor, cât și ca director al Teatrului de Stat Constanța

15 Jan 2024 756

Un celebru actor a murit împreună cu fiicele sale într-un accident de avion

06 Jan 2024 1565