Palatul Beckingham detinut de David Beckham scos la vanzare

Dupa 14 ani de la achizitie, cuplul Beckham scoate la vanzare spectaculoasa proprietate Rowneybury, supranumita Palatul Beckingham, din Hertfordshire, evaluat la suma de 10 milioane lire sterline, scrie www.casadex.ro
Victoria si David Beckham au ales sa se mute in cosmopolita Londra, impreuna cu cei patru copii, mai aproape de birourile unde sotia fotbalistului isi desfasoara activitatea profesionala.

Achizitionata in 1999, pentru suma de 2,5 milioane lire sterline, casa a fost imbunatatita, adaugandu-i-se un studio de inregistrari, o platforma pentru elicoptere, o sala de snooker, o sala de forta, un teren de tenis, o piscina interioara si una exterioara.

Dezvoltatorii imobiliari, simtind oportunitatea unui castig financiar fabulos, si-au aratat interesul in achizitionarea Palatului Beckingham, pentru a-l transforma intr-un complex rezidential cu apartamente de lux. Celebrul cuplu e dispus sa astepte oricat va fi nevoie pana cand casa Rowneybury isi va gasi noi proprietari, o familie, care sa continue imbunatatirea casei in care Victoria si David Beckham si-au crescut copiii.

David si Victoria Beckham au o multime de amintiri placute legate de proprietatea Rowneybury, unde au organizat multe petreceri pentru prietenii si invitatii lor, la fel de celebri.

Sursa: http://www.casadex.ro/2013/03/palatul-beckingham-detinut-de-david-beckham-scos-la-vanzare/

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.