Comunicat de presă - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa 2

La data de 05.02.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpata minoră A. S., reţinută, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatei faptul că În data de 19.12.2015, în jurul orei 20.00, împreună cu o altă persoană rămasă neidentificată, a pătruns prin efracţie şi escaladare în locuinţa persoanei vătămate B. M.-C. situată în mun. Constanţa, b-dul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 110, bloc L7, et. 1, iar din interior au sustras un televizor LCD marca "Samsung",  cauzând un prejudiciu în valoare de 3.000 lei.

 Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.