Comunicat de presă - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa 3

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
 
La data de 03.03.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul S.A., reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen, rap. la art. 193 alin. 2 C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că, la data de 02.03.2016, în jurul orelor 16:00, inculpatul S.A, pe fondul stării conflictuale, a scos din buzunar un cuţit cu lungime totală de circa 15 cm, lovind cu el în zona toracică, partea stângă, pe persoana vătămată, agent de poliţie A.L.C, cauzându-i vătămări ce au necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.