Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa (II) 10 Decembrie 2015

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

 
La data de 10.12.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul IBRAIM IAŞAR cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele: 

    În ziua de 09.12.2015, în jurul orelor 16.30, în timp ce persoana vătămată C. F. în vârstă de 87 de ani se afla în liftul scării E a blocului 1C situat în mun. Constanţa, str. Cişmelei, inculpatul a deposedat-o de o pereche de cercei din aur prin smulgere din lobul urechilor, cauzând un prejudiciu în cuantum de 700 lei. Î
     
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.