Comunicat de presă - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa (2)

La data de 18.02.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul IBRAIM ERDINCI, reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii te tâlhărie.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în data de 16.02.2016, în jurul orelor 14.40, profitând de faptul că portiera dreapta faţă de la autoturismul marca TOYOTA YARIS cu nr. de înmatriculare B-998-GLD, ce se afla parcat pe str. Daciei la intersecţia cu b-dul Mamaia, era neasigurată, inculpatul IBRAIM ERDINCI a sustras de pe scaunul dreapta faţă o geantă în care se aflau suma de 300 lei, un terminal mobil marca Allview, un terminal mobil marca Huawei98, acte personale şi alte bunuri şi fiind prins de un martor ocular, a exercitat acte de violenţă asupra acestuia, în sensul că în timp ce martorul încerca să îl imobilizeze la sol, ţinându-l cu mâna dreaptă de după gât, inculpatul s-a opus şi s-a împins în martor pentru a scăpa din strânsoare.

Prejudiciul cauzat persoanei vătămate D. A. E. a fost în cuantum de 2.500 lei, recuperat integral.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.