Comunicat de presă - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa (3)

La data de 18.02.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii minori N.V., G.D., şi I.L., reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii te tâlhărie calificată.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de 16/17.02.2016, între orele 01.30-02.00, inculpaţii N.V., I.L. şi G.D., împreună cu un alt minor în vârstă de 13 ani, prin ameninţarea cu acte de violenţă, au deposedat-o pe persoana vătămată D. C. F. de un ceas de mână şi o lanternă, în timp ce se afla pe o bancă în autogara Tomis III din mun. Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.