Comunicat - Constituire dosar - deces minor - PJ Sighişoara

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Cauza având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă privind decesul minorului G.F. (în vârstă de 9 ani), survenit la data de 15 martie 2016, înregistrată, iniţial, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighişoara a fost preluată, în vederea efectuării urmăririi penale, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

În cursul zilei de ieri, o echipă complexă formată din poliţişti şi specialişti criminalişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighişoara s-a deplasat la locul unde a fost găsit cadavrul minorului (lângă o stână din apropierea unui sat din comuna Daneş) pentru a efectua cercetarea la faţa locului.

Din primele cercetări a rezultat că victima prezenta mai multe urme de plăgi muşcate, în special pe partea inferioară a corpului. Cadavrul a fost transportat la IML Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei, iar raportul întocmit a concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic, favorizat şi de expunerea la frig, survenit în condiţiile unui politraumatism cu plăgi multiple localizate pe toată suprafaţa corpului.                    
Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.