Comunicat de presă - Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea - trimitere în judecată - omor

Compartimentul de Informare şi  Relaţii Publice  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
 
 Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus trimiterea în judecată la data de 08.04.2016, a inculpatului DIMA NICOLAE, domiciliat în satul Balabancea, jud. Tulcea, arestat preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de omor  prev. de art. 188 Cod penal., întrucât din probele administrate a rezultat că în seara zilei de 17.01.2016, pe fondul unor neînţelegeri, a consumului excesiv de alcool şi a atitudinii provocatoare a victimei BELDIMAN GELU, inculpatul DIMA NICOLAE a aplicat acestuia din urmă o lovitură cu un cuţit în zona abdominală, cauzându-i o leziune care i-a provocat decesul.
 
Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.