Corina Creţu "Nu ai cum fi ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale când dovedeşti dispreţ faţă de oameni!"

Corina Creţu: "Nu ai cum fi ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale când dovedeşti dispreţ faţă de oameni!"

Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lăzăroiu, ale carui declaratii din interviul acordat azi HotNews dovedesc că nu stăpâneşte problematica ministerului pe care îl conduce si că nu are nici cea mai mică urmă de respect faţă de cei a căror soartă depinde de deciziile sale.

"Pentru dl Sebastian Lăzăroiu lucrurile sunt simple: tot ce se întâmplă rău în România are drept sursă existenţa USL. Sunt probleme cu termocentralele pentru că oraşele au primari de la PSD şi PNL. Sunt probleme cu salariile şi pensiile, aşadar PSD şi PNL sunt vinovate pentru că au guvernat bine, au făcut economia să crească şi le-au mărit. Nu le-a trecut prin minte că România va fi guvernată de nişte amatori, precum cei din guvernul Boc, care o vor duce în pragul falimentului", a declarat Corina Creţu, membru al Comisiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale din Parlamentul European.

"Dl Sebastian Lăzăroiu urăşte democraţia şi nu înţelege rostul opoziţiei politice. El nu ştie decât de datoria pe care o are faţă de stăpânul care l-a făcut ministru. Adversarii stăpânului sunt duşmanii lui şi se foloseşte de funcţia publică şi de resursele statului pentru a lupta cu ei, în numele stăpânului. Dacă Guvernul Boc are nevoie de un minister al Propagandei, să-l înfiinţeze, să-l numească pe domnul Lăzăroiu în fruntea lui şi aşa ştim că-şi câştigă banii pentru ceea ce face, nu pentru ceea ce nu face", a subliniat europarlamentarul social-democrat.

Corina Creţu a precizat că, in calitate de ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu este total inutil românilor şi este cazul să-şi dea demisia sau să fie demis.

"Nu am auzit de la dl Sebastian Lăzăroiu un cuvânt despre creşterea dramatică a accidentelor de muncă, cu mulţi morţi şi răniţi, despre condiţiile de muncă deplorabile din mediul public şi privat, despre creşterea incidenţei bolilor profesionale şi a celor sociale. Scandaloasă este şi susţinerea poziţiei consilierului său personal, Mirel Axinte (absolvent de facultate cu profil social!), al cărui demers publicistic a scandalizat opinia publică. Asta dovedeşte totala sa lipsă de empatie pentru oameni. Nu ai cum fi ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale când, prin ceea ce faci şi gândeşti, dovedeşti un imens dispreţ faţă de oameni", a declarat Corina Cretu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 209

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 479

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 693

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 512

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1044

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 564

Mircea Geoană, a acordat un interviu cotidianului britanic „The Telegraph” - „Alianța transatlantică este vitală“

11 Apr 2024 403

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 582

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

09 Apr 2024 643

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 981

ZIUA LIVE Proiecte candidaților PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman din județul Constanța (VIDEO)

04 Apr 2024 1132

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1947

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

02 Apr 2024 609

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1102

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 750