Alegeri PMP - organizaţia municipală Constanţa

Deputatul Florin GHEORGHE urează succes noii conduceri a PMP a Municipiului Constanţa şi îşi doreşte ca la alegerile prezidenţiale din toamnă organizaţia municipală Constanţa să obţină cel puţin rezultatele pe care această organizație le-a avut în luna mai, la alegerile pentru Parlamentul European: „Am aflat şi eu din presă că s-au organizat alegeri la PMP Constanţa. Am aflat că există o echipă de conducere, numită sau aleasă. Ce să spun … le urez succes celor care, începând de vineri, conduc PMP Constanţa. La alegerile din toamnă le doresc să scoată cel puţin rezultatele pe care le-am avut eu cu echipa mea la alegerile europarlamentare, la numai trei luni de la constituirea partidului! Cât despre unele speculaţii care au apărut pe unele bloguri şi chiar în unele comentarii de presă, mă simt dator să vă aduc câteva clarificări. În primul rând nu plec din Constanţa doar pentru că unele persoane nu mă plac sau sunt deranjate atunci când eu vorbesc despre democraţie de partid, despre corectitudine, despre onestitate şi despre un altfel de a face politică în România. Eu sunt şi voi rămâne deputatul cel mai apropiat de nevoile constănţenilor. Da! Voi rămâne în Constanţa, iar în perioada imediat următoare mă voi concentra asupra unor proiecte care vor fi în beneficiul exclusiv al celor care m-au ales – al constănţenilor. La toamnă, în prima parte a lunii septembrie, voi inaugura un astfel de proiect pentru cetăţenii Constanţei. Tot la începutul lunii septembrie, voi finaliza şi depune în Parlament propunerile legislative despre care v-am mai vorbit la începutul verii … despre modificarea regimului redevenţelor, despre încurajarea funcţionării şcolilor profesionale în parteneriat public-privat, dar şi celelalte.
Cât despre organizaţia PMP din Municipiul Constanţa … chiar cu riscul de a mă repeta îi doresc noii conduceri ca, peste trei luni, la alegeri, să aibă măcar scorul meu de la europarlamentare! Politica se face pentru cetăţeni, dar pentru a face politică ai nevoie de voturi, de voturi multe, adică de încrederea cetăţeanului … altfel, fără voturi sau cu voturi puţine nu exişti nici ca om politic, nici ca partid. Succes!”
 
Biroul de presă
Deputat Florin GHEORGHE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 656

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 592

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 869

Dorin Sărăcilă, candidatul ales de ADU pentru Primăria Tuzla, în județul Constanța

23 Mar 2024 738

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 1019

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 725

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 835

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 542

UPDATE. Judecarea amânată Dreapta Unită a contestat la ICCJ decizia BEC de a exclude alianţa de la alegerile din 9 iunie

18 Mar 2024 558

PMP contestă eliminarea din Biroul Electoral Central „PMP rămâne unit, chiar dacă atacurile la adresa noastră continuă!”

16 Mar 2024 562

Dreapta Unită a atacat și în contencios administrativ OUG de comasare a alegerilor

14 Mar 2024 685

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 572

Șase primari din județul Constanța vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie!

03 Mar 2024 2274

USR, PMP şi Forţa Dreptei anunţă lista comună și programul electoral pentru europarlamentare

28 Jan 2024 1006

Palaz, reconfirmat în funcția de președinte al PMP Constanța

11 Oct 2021 3303