Andreea Paul la mitingul din Cluj - Ponta și ai lui au descentralizat doar corupția și singura „autostradă” construită este poteca pe care au făcut-o spre DNA

La mitingul din Cluj au fost peste 20 de mii de protestatari. Clujenii, ardelenii în general, au știut tot timpul să facă alegerea corectă la vot. Ei nu s-au lăsat niciodată manipulați de cei care au încercat să le spună că PDL e dușmanul. Stânga lui Ponta e dușmanul Romaniei, e dușmanul deciziilor drepte. 
Nu mi-aș vinde sufletul de PDL-istă nici pentru doi bănuți, nici pentru o funcție! Nu mi-aș vinde sufletul de român nici pentru două ruble, așa cum face Ponta și ai lui!
În România nu sunt două PDL-uri, ci unul singur. PDL este partidul reformelor, al modernizării, al profesioniștilor, al adevărului rostit și la bine și la greu. Când zici reforme zici PDL cu cei mai buni miniștrii ai săi: Blaga, Predoiu, Boagiu, Flutur. Când zici modernizare zici Alba, Arad, Brașov, Cluj sau Zlatna, administrate de liderii dreptei, ai PDL. Când zici profesioniști zici Stolojan și Macovei. Cand zici adevăr zici români, zici asumare, adică partidul dintr-o bucată, zici PDL. Proiectul România este proiectul PDL. 
Stop minciunii! Stop cresterii prețurilor! Stop taxelor Ponta! Stop dezbinării! Nu politicii făcute de dragul unor persoane sau unor interese personale. PDL are un singur proiect: Romania la standarde de viața europene!

Noi suntem cei care avem curajul și demnitatea să ne asumăm reformele în această țară. Stânga nu știe ce înseamnă reformă. Au încercat modificarea Constituției. Ghinion! Neconstituțională. Proiect îngropat de USL. Au încercat descentralizarea. Ghinion! Neconstituțională. Au descentralizat doar corupția. De la centru, din București, la Constanța, Iași sau Argeș. Autostrăzi? Ghinion! Au făcut doar potecă spre DNA. PSD-PNL au dat cel mai murdar guvern din istoria României, cu cei mai mulți miniștri și consilieri condamnați pentru furt și incompatibilitate. Cuvântul reformă este străin altor partide. Nouă, celor de la PDL, nu ne este.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Infotrafic Atenție, șoferi! Ploaie torențială pe Autostrada A2 București - Constanța

23 Apr 2024 284

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 554

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Ilonei – Irina Dragoe, secretar general, UAT Valu lui Traian. Este acționar în Conpet SA (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 286

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Agigea - Ploiești

23 Apr 2024 280

Informare meteo de vreme rea pentru toată țara! Anunțul meteorologilor

23 Apr 2024 780

Limitare de viteză spre Constanța, pe Autostrada Soarelui

23 Apr 2024 640

Insolvențe Constanța Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența Cromandra Consulting SRL!

23 Apr 2024 297

Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța, printre laureaţii Galei Premiilor Radio România Cultural 2024 (VIDEO)

23 Apr 2024 389

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 348

Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 371

Investiția s-a ridicat la 1,5 milioane de euro Grădinița Zig-Zag din Ovidiu, județul Constanța, modernizată prin programul România Eficientă (GALERIE + VIDEO)

22 Apr 2024 572

Centrul INFOTRAFIC 15 transporturi agabaritice, astăzi. Unul vizează Agigea!

22 Apr 2024 315

Firme Constanța Decirom SA. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor

22 Apr 2024 323

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 211

Firme Constanța Prezentarea şi aprobarea programului de investiţii pe 2024, pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SC Tomis SA

22 Apr 2024 303