Declaratie de presa Presedinte PDL Constanta

Presa ultimilor săptămâni a anunţat plecarea unor membri ai Partidului Democrat Liberal, filiala Constanţa, către alte formaţiuni politice. În acest context, senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa face următoarea declaraţie:
„Aş dori, în primul rând, să le mulţumesc foştilor mei colegi pentru ajutorul acordat în campaniile electorale, dar şi în activitatea organizaţiilor ai căror membri au fost. Partidul are viaţă şi, de-a lungul timpului, trebuie să trăim şi experienţa despărţirii. De această dată este vorba despre tineri care îşi caută încă drumul în viaţă, atât în plan personal, cât şi în plan politic. Experienţele diverse sunt necesare în dezvoltarea lor ca indivizi maturi, pregătiţi să ia deciziile cele mai bune pentru ei şi pentru comunităţile în care trăiesc.
Tinereţea este impulsivă, atât în fapte cât şi în vorbe, iar promisiunile, fie ele şi deşarte, sunt mai uşor de crezut când eşti la început de drum. Aş vrea să le urez foştilor mei colegi mult succes şi să nu-şi piardă puterea de luptă pentru valorile europene ale Constanței. În PDL au învăţat ce înseamnă cu adevărat un partid de dreapta construit pe valori şi, mai ales, au înţeles suferinţa pe care actuala administraţie locală o provoacă oraşului nostru. Vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi transformaţi în săgeţi și să nu uitaţi că politica adevărată se face prin acţiuni concrete, cu rezultate, şi nu doar prin comunicate şi apariţii în presă. Vă doresc, dragii mei, să nu uitaţi niciodată pentru ce valori luptaţi în politică fiindcă drumul este lung și anevoios!
Aşa cum spuneam, PDL-ul a mai trait această experiență, deci are viaţă și forța să treacă peste perioada de reconscrucție internă. Purificarea este benefică și pentru partide, așa ca perioada prin care trecem ne va aduce forţe proaspete, va da mai multă viaţă PDL-ului! Mai mult, pentru a calma spiritele, precizez că în această săptămână vom înmâna carnetele de partid celor 90 de noi colegi care ni se alătura”.
 
Biroul de presă
        PDL Constanța                
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în Constanța. Pieton lovit de mașină pe bulevardul Tomis

27 Feb 2024 855

UPDATE Planul Roșu de Intervenție activat după un accident rutier în județul Constanța. Mai multe persoane, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 5519

Cum să fii în siguranță când faci cumpărături online. Ghidul ANPC

18 Feb 2024 570

UPDATE Planul Roșu activat în județul Constanța după un accident în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Feb 2024 3747

Heka Hospital Constanța Descoperă starea inimii tale cu Testul EKG de efort!

13 Feb 2024 685

Horoscop pentru luni, 12 februarie 2024. Pentru Leu, accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar

12 Feb 2024 753

Accident rutier pe strada Liliacului din Constanța! O mașină a intrat în gardul unei locuințe

10 Feb 2024 759

IMAGINILE TRAGEDIEI! Accident mortal între Mihail Kogălniceanu și Constanța! (FOTO+VIDEO)

06 Feb 2024 3971

UPDATE Accident rutier pe DN 3C, între localitățile Ovidiu și Constanța. Traficul, oprit în zonă (GALERIE FOTO)

05 Feb 2024 1989

Motociclist implicat într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Feb 2024 1423

Constanța Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tânăr a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Feb 2024 10286

UPDATE Accident rutier pe DN22 Constanța-Tulcea, la intersecția cu drumul către localitatea Sibioara

01 Feb 2024 1084

Coroane de flori, tristețe și lumânări Conflict violent, în județul Ialomița. Un bărbat a fost înjunghiat în centrul orașului Slobozia! Ce spune prim procuror Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomița (FOTO+VIDEO)

25 Jan 2024 1998

Conflict violent, în județul Ialomița. Un bărbat a fost înjunghiat în centrul orașului Slobozia!

25 Jan 2024 698

LIVE VIDEO Ambulanță SMURD proiectată în curtea bisericii din zona Spitalului Județean Constanța după un accident rutier (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jan 2024 6350