Mos Craciun in vizita secreta la Organizatia de femei PDL Constanta

        Organizatia de Femei a PDL Constanta a vorbit cu Mos Craciun sa se abata de la drum si sa poposeasca pe la sediul nostru ,saptamana trecuta ,sa lase cateva cadouri pentru cei carora le ramasese doar speranta ca le va trece cineva pragul cu ocazia sarbatorilor de iarna.
        Astfel ca doamnele pdl-iste s-au organizat si miercuri au plecat la Negru Voda  la Centrul de ingrijire si asistenta sociala, unde  au oferit celor 69de asistati cadouri ce au constat in articole vestimentare, dulciuri si fructe.
A doua zi ,adica pe 19  decembrie, au ajuns si  la “Casa Speranta” unde copilasilor care sufera de SIDA , le-au oferit jucarii ,hainute ,dulciuri si fructe.Seara doamnele democrat-liberale au fost colindate de 70 de copilasi minunati. Intre timp si-a facut aparitia siMosul,lui adresandu-i-se cele mai multe poezii si cantecele, care au fost rasplatite asa cum se cuvine .
Vineri cateva doamne din organizatie au mers in localitatea M. Kogalniceanu la Casa Ashitanoie/Luxemburg Asociatia Speranta ,unde au oferit ce le-a lasat Mosul, mai exact, fructe, produse de curatenie , pilote ,cearsafuri si articole vestimentare.
Gesturi marunte dar care au adus multe zambete pe chipuri, fara vina lor, neputiincioase.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.