Programul celei de-a sasea editii a Scolii de Vara a TNL

Informare conferinţă de presă


Vicepreşedintele Tineretului Naţional Liberal, Ionel Spătaru, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, programul celei de-a şasea ediţii a Şcolii de Vară a TNL, care se va desfăşura în Staţiunea Mamaia în perioada 26-30 august 2009.
Pe perioada Şcolii de Vară a TNL vor susţine discursuri Dan Radu Ruşanu, Daniel Chiţoiu, Bogdan Olteanu, Cristian Buşoi, Cristian Adomniţei, Mircea Diaconu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Cristian Pârvulescu, Călin Popescu Tăriceanu, Romeo Stavarache, preşedintele Tinerilor Liberali Europeni, Aloys Rigaut, şi nu în ultimul rând, preşedintele PNL, Crin Antonescu.
Potrivit declaraţiilor vicepreşedintelui TNL, Şcoala de Vară a tinerilor liberali se va finaliza sâmbătă, 30 august, la Pavilionul Expoziţional, unde mai mulţi tineri din ţară, care au participat la proiectul „Echipa lui Crin”, se vor întâlni cu preşedintele PNL, Crin Antonescu.
Prezent la conferinţa de presă, preşedintele interimar al TNL Constanţa, Claudiu Teliceanu, a declarat că proiectul „Echipa lui Crin” este alcătuit din aproximativ 2.000 de tineri liberali, câte 50 din fiecare judeţ, care au ca responsabilitate coordonarea, la nivelul fiecărei filiale, a activităţii pe centrele de votare şi interacţiunea directă cu oamenii din zonă. „La sfârşitul acestui proiect, peste un milion de gospodării vor fi atinse de cei 2.000 de tineri care vor transmite oamenilor o scrisoare din partea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, şi un chestionar în care aceştia îşi vor putea scrie doleanţele şi nevoile lor”, a declarat Claudiu Teliceanu, menţionând că până în acest moment, la nivelul judeţului Constanţa au fost atinse peste 20.000 de gospodării.
La rândul său, vicepreşedintele TNL, Ionel Spătaru, a subliniat că „Echipa lui Crin” este „cel mai amplu proiect politic desfăşurat în România, care vizează contactul direct cu peste un milion de oameni, discuţii directe cu aceştia, colectarea doleanţelor lor şi includerea acestor probleme în campania electorală pentru Preşedinţia României”.

   
26 august 2009                                         Biroul de presă PNL Constanţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 575

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 533

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 521

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 740

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 549

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 655

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 578

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 776

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14170

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 934

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937