Sorina Tușa „Graba de a se face unele sondaje, doar de dragul de a anunța o persoană, un nume, ar dărâma speranța constănțenilor în schimbare”

 În urma discuțiilor purtate cu membri ai fostului PDL, Sorina Tuşa, copreședintele PNL Constanța, face următoarele precizări: “Ne aflăm cu un an înaintea alegerilor locale, iar acest scrutin este extrem de important pentru partidele aflate în opoziție. Momentul 2016 nu ar trebui ratat sau consumat înainte de a veni. Astăzi, graba de a face sondaje doar de dragul de a anunța o persoană, un nume, ar dărâma speranța constănțenilor în schimbarea sistemul putred al primarului suspendat, aflat în arest”, a declarat copreședintele PNL Constanța, Sorina Tușa.
În opinia liderului local, “până în momentul desemnării candidatului la Primăria Constanța, PNL Constanța are obligația de a veni cu proiecte și soluții pe termen lung, care să vizeze dezvoltarea municipiului din punct de vedere economic în următorul deceniu, acest lucru fiind prioritar. Bătălia noastră este pentru a schimba un sistem și nu de anunța un nume.  Jocul de-a candidații este în favoarea PSD-ului și tind să cred că noi dorim să facem jocul constănțenilor, nu al PSD-ului. Până să trecem la sondaje ar trebui să existe o cursă internă, să vedem dezbateri între candidați. Astfel, ideea de cursă internă pentru desemnarea candidaturii se compromite. Chiar dacă se vehiculează mai multe nume, există și colegi care nu și-au exprimat în mod public dorința de a candida şi va trebui să luăm în calcul acest aspect. Într-un posibil sondaj efectuat, ar trebui luaţi în considerare toți liderii locali atât pentru Primărie cât şi pentru Consiliul Judeţean” a subliniat Sorina Tușa, copreședinte PNL Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 879

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1360

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 564

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1376

BPN al PNL a validat candidatura președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare

21 Mar 2024 491

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 740

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 734

BPN al PNL a validat candidații pe lista comună cu PSD la europarlamentare. Consiliul Național, convocat pe 24 martie

21 Mar 2024 526

Comuna Fântânele, din județul Constanța, a rămas fără Consiliu Local Mai mulți aleși locali au demisionat, iar ultimii patru au fost radiați din PNL. Cu toții și-au pierdut mandatele!

21 Mar 2024 1030

Ramona Chiriac vrea să se retragă din fruntea listei PSD-PNL la alegerile europarlamentare (PRESA)

21 Mar 2024 440

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu - „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi-l vom face sănătos“

20 Mar 2024 380

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 726

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

19 Mar 2024 371