Comunicat de presă PMP Constanţa „În sănătate nu greşeşti decât o dată!“

           Partidul Miscarea Populara Constanta, prin presedintele Claudiu-Iorga Palaz,  avand in vedere neregulile constatate de OPC la firma care livreaza mancare pacientilor internati in „Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Andrei”, Constanta si anume faptul ca aceasta firma a fost gasita cu o cantitate foarte mare de produse expirate, ce urmau sa fie preparate pentru pacienti, cer de urgenta conducerii spitalului judetean, rezilierea contractului de prestari servicii cu firma care livreaza alimente catre pacientii unitatii spitalicesti!

         „Este inadmisibil ca astfel de lucruri sa se intample in cadrul domeniului sanatatii! Incredibila este pozitita patronului SC Arimex Comexim 2000 SRL, care se scuza si face mentinerea  ca este prima data cand livreaza produse expirate! Ca vinovat este magazionerul!

         Domnule patron, dumneavoastra ati consuma produsele alimentare expirate pe care le livrati bolnavilor?! Sunt sigur ca NU! Bataia de joc a acestui impertinent arata sustinerea si siguranta ca el se afla sub protectia anumitor sefi din cadrul Spitalul Judetean Constanta.

         Personal am semnalat in presa, nereguli ale modului in care in care firma mentionata detine un spatiu al CJC, in care  isi desfasoara activitatea, platind o suma derizorie catre „Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Andrei”, si anume aproximativ 200 lei/luna.

         Nu trebuie sa mai toleram astfel de incidente care se pot transforma in adevarate catastrofe pentru bolnavii intrenati in spital, care sunt cei mai vulnerabili!

         Este incredibila „linistea” cu care a fost tolerat subiectul de catre liderii politici locali, care au tacut si nu au luat pozitie fata de „smecherul care livreaza intoxicatii alimentare pentru bolnavi!”

         Ma delimitez de acest fenomen si cer public sa se rezilieze de urgenta contractul cu aceasta firma, si sa fie trasi la raspundere cei care ar fi trebuit sa organizeze din timp licitatia pentru livrarea de alimente catre bolnavi, care din neglijenta sau pentru ca au „combinatii” cu aceasta firma, nu au facut acest lucru.

         Faptul ca nu s-a tinut licitatia si s-a prelungit un contract avantajos pentru o firma care „livreaza produse expirate”, nu face altceva decat sa ma gandesc ca acele persoane din „Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Andrei”, au niste avantaje materiale substantiale!

         Consider ca nu trebuie sa ne limitam doar la o mustrare a celor care au gresit, si sa spunem „asta e”, deoarece lucrurile sunt foarte grave!

         Este vorba de livrarea unor produse alimentare expirate, bolnavilor din spital!


         Domnilor, in sanatate, nu gresesti decat o data! Si atunci cu efecte dezastruoase!

Presedinte PMP Constanta,                                                                                  
Claudiu-Iorga PALAZ

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.