Comunicat de presă Respect, dle Lupu! Ați lăsat litoralul fără delfini!

Faptul că întreg Consiliul Județean Constanța funcționează ca un pește pe uscat, își risipește energia agitându-se inutil și demonstrează în fiecare zi că “peștele de la cap se împute” nu mai e o necunoscută pentru nimeni. Însă să ajungi că președinte de CJ să te bucuri că se reziliază un contract de finanțare în valoare de 5 milioane de euro, bani nerambursabili, prin care aveai unica șansă ca în Constanța să mai existe un Delfinariu care să respecte normele în vigoare, pare încă peste capacitatea de înțelegere a tuturor.

Înțeleg că dl Lupu a dorit neapărat un nou director la Delfinariu, înțeleg că nici după 2 ani nu pricepe cum funcționează procedurile administrative. Dar ce nu înțeleg este cum poate să fie atât de senin dl Lupu după ce de când conduce CJC nu a reușit decât o groapă în curtea CMSNC în loc de o extindere a Delfinariului, în condițiile în care a preluat absolut tot de-a gata. Dar cred că a vrut ca și Delfinariul să se asorteze cu întregul oraș, o groapă înconjurată de alte gropi.

Dle Lupu, normele europene nu vă așteaptă pe dvs să vă dați seama cum funcționează administrația. Nici pe directorul habarnist să învețe ce înseamnă un Delfinariu. Aveți o finanțare câștigată de noi în 2019 pentru 5 milioane de euro pentru extinderea Delfinariului în conformitate cu normele europene, pentru că altfel se va închide. Aveți toate procedurile finalizate. Aveți absolut tot și din acest tot ați reușit doar o groapă în peste 2 ani de zile. Nu vă mai bateți, domnule, joc! Aici nu ne jucăm cu lopățelele în nisip, aici se face administrație! 

P.S. Apreciem că ne recunoașteți meritele, dovadă fiind faptul că proiectul va rămâne neschimbat. Este normal, este făcut de profesioniști. Dacă nu știți să îl puneți în aplicare, nu ne mai încurcați, dle Lupu! Din 2020 de când ați venit la conducerea CJC, singurele lucruri pe care le deslușiți sunt integramele și SUDOKU. Și printre picături, uneori mai faceți și administrație.

Claudiu Palaz
Președinte PMP Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Congres PMP Politica de alianțe în perspectiva anului electoral 2024. Palaz și Onaca, reconfirmați vicepreședinți la nivel național

26 Mar 2023 777

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, exclus din PMP Constanța. De ce a fost luată această decizie

21 Mar 2023 1026

Claudiu Iorga Palaz, PMP Constanța „Președintele CJ Constanța își alocă, pe lângă cheltuirea banului public după bunul plac, și dreptul de a minți“

01 Mar 2023 1109

Comunicat de presă PMP Constanța „Lupu’ mincinos de la Consiliul Județean“

01 Mar 2023 456

Congres extraordinar PMP. Se decide politica de alianțe a partidului

27 Feb 2023 826

PMP solicită reabilitarea de urgență a tuturor școlilor și grădinițelor aflate în risc de prăbușire în caz de cutremur

08 Feb 2023 603

Precizări importante ale Consiliului Județean Constanța despre proiectul de extindere a Delfinariului Constanța

26 Jan 2023 842

UPDATE. Claudiu Palaz „Se reziliază un contract de finanțare în valoare de 5 milioane de euro, bani nerambursabili, pentru modernizarea Delfinariului Constanța“

26 Jan 2023 891

Organizația PMP Castelu se delimiteză de declarațiile primarului Nicolae Anghel care a anunțat că pleacă la PSD

21 Jan 2023 2081

Primarul Nicolae Anghel vrea să plece din partid. Se dizolvă sau nu, organizația din PMP Castelu?!

21 Jan 2023 2192

Mandatul unui consilier PMP din CL Tuzla, validat de Judecătoria Mangalia

16 Dec 2022 820

Reprezentanta PMP a demisionat din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

11 Nov 2022 923

UPDATE. LIVE VIDEO Peste 1200 de aleşi locali PMP, aşteptaţi astăzi la Parlament! Participă 40 de delegați de la Constanța (GALERIE FOTO+DOCUMENT)

29 Oct 2022 1900

Vicepreședintele AAAS i-a devenit între timp soție! Consilierul PMP, Virgil Senopol a redeschis activitatea unei firme. Unde i-a mutat sediul social?

21 Oct 2022 1153

Averea lui Florin Goidea, șeful Portului Constanța. Mandatul urmează să-i expire. „Nu doresc să comentez“ (DOCUMENTE)

04 Aug 2022 2163