Comunicat de presă Respect, dle Lupu! Ați lăsat litoralul fără delfini!

Faptul că întreg Consiliul Județean Constanța funcționează ca un pește pe uscat, își risipește energia agitându-se inutil și demonstrează în fiecare zi că “peștele de la cap se împute” nu mai e o necunoscută pentru nimeni. Însă să ajungi că președinte de CJ să te bucuri că se reziliază un contract de finanțare în valoare de 5 milioane de euro, bani nerambursabili, prin care aveai unica șansă ca în Constanța să mai existe un Delfinariu care să respecte normele în vigoare, pare încă peste capacitatea de înțelegere a tuturor.

Înțeleg că dl Lupu a dorit neapărat un nou director la Delfinariu, înțeleg că nici după 2 ani nu pricepe cum funcționează procedurile administrative. Dar ce nu înțeleg este cum poate să fie atât de senin dl Lupu după ce de când conduce CJC nu a reușit decât o groapă în curtea CMSNC în loc de o extindere a Delfinariului, în condițiile în care a preluat absolut tot de-a gata. Dar cred că a vrut ca și Delfinariul să se asorteze cu întregul oraș, o groapă înconjurată de alte gropi.

Dle Lupu, normele europene nu vă așteaptă pe dvs să vă dați seama cum funcționează administrația. Nici pe directorul habarnist să învețe ce înseamnă un Delfinariu. Aveți o finanțare câștigată de noi în 2019 pentru 5 milioane de euro pentru extinderea Delfinariului în conformitate cu normele europene, pentru că altfel se va închide. Aveți toate procedurile finalizate. Aveți absolut tot și din acest tot ați reușit doar o groapă în peste 2 ani de zile. Nu vă mai bateți, domnule, joc! Aici nu ne jucăm cu lopățelele în nisip, aici se face administrație! 

P.S. Apreciem că ne recunoașteți meritele, dovadă fiind faptul că proiectul va rămâne neschimbat. Este normal, este făcut de profesioniști. Dacă nu știți să îl puneți în aplicare, nu ne mai încurcați, dle Lupu! Din 2020 de când ați venit la conducerea CJC, singurele lucruri pe care le deslușiți sunt integramele și SUDOKU. Și printre picături, uneori mai faceți și administrație.

Claudiu Palaz
Președinte PMP Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri electorale 2024 Rezultate parțiale centralizate de către BEC. Vezi lista

14 Jun 2024 599

Alegeri locale 2024 Techirghiol Constanța Candidații la primărie, avere și interese (DOCUMENTE)

13 Jun 2024 763

Alegeri locale 2024 Claudiu Palaz - „Ne vom duce mandatul cu bună-credință față de fiecare vot primit“

10 Jun 2024 726

#Alegerile locale 2024 Rezultate parțiale la alegerile pentru Consiliul Local Constanța. PSD se află în topul listei

10 Jun 2024 2037

Alegeri locale 2024 Turcoaia, Tulcea Candidații la primăria și consiliul local Turcoaia (DOCUMENTE)

02 Jun 2024 744

Alegeri locale 2024 Luncavița, Tulcea Candidații la primăria și consiliul local Luncavița (DOCUMENTE)

31 May 2024 770