Politic - Comunicate

Comunicat de presa Scrisoare deschisă către Liviu Dragnea

Ovidiu Raețchi (PNL), scrisoare deschisă către președintele PSD, Liviu Dragnea: Sper să aveţi responsabilitatea și inspirația de a nu propune un nou candidat pușcăriabil la Primăria Sectorului 5. Sectorul 5 nu este Coreea de Nord a Bucureștiului!

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi i-a adresat președintelui PSD Liviu Dragnea o scrisoare deschisă în care i-a solicitat să numească un candidat curat si integru pentru Primăria Sectorului 5, după ce PSD a susținut un primar acuzat că a devalizat bugetul sectorului. Redăm în continuare textul integral al scrisorii:

“Domnule președinte PSD Liviu Dragnea,
PSD are o datorie uriașă față de locuitorii din Sectorul 5. Partidul dvs nu doar a susținut, dar chiar a fost condus la nivelul Capitalei de un primar acuzat că a adus un prejudiciu de 300 de milioane de lei bugetului Sectorului 5. În urma unei administrații iresponsabile, halucinante, cangrenate de corupție și fraudă, Sectorul 5 arată astăzi ca după un război. Un război al politicienilor cu cetățenii.
Și asta este exclusiv vina Partidului Social Democrat – o știți bine! 

Domnule Liviu Dragnea,
De când sunteți la conducerea PSD, ați adus de multe ori în discuție obiectivul de a reforma partidul și de a impune un nou mod de a face politică atât la nivel central, cât și la nivel local. De altfel, chiar actualul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației, Vasile Dâncu, declara la scurt timp după alegerea dumneavoastră ca președinte PSD că puteți reprezenta schimbarea și reforma în partidul pe care îl conduceți.
Cred că prima probă a acestor planuri de reforma va fi cea a alegerilor locale care vor avea loc în vara lui 2016.

Ori, constat cu regret că toate numele luate in calcul până acum de PSD pentru o eventuală candidatură la Primăria acestui sector nu arată în niciun caz dorința dvs de a reforma partidul și, mai ales, niciun strop de respect pentru cetățenii Sectorului 5.

Pregătirea unor candidați care au probleme penale, dosare în justiție, acuzații de incompatibilitate sau al căror nume este legat de cazuri grave de corupție, reprezintă nu doar un risc enorm pentru partidul pe care îl reprezentați, ci și o ofensă adusă cetățenilor din Sectorul 5. 

De aceea vă rog, în numele locuitorilor din Sectorul 5, având în vedere problemele grave cu care se confruntă acest sector și modul în care a fost devalizat: numiți un candidat curat, integru, nesupus riscului de a fi oricând reținut pentru corupție. Veți pierde oricum Primăria Sectorului 5 – dar măcar o veți face într-un mod onorabil, care vă oferă poate, în câteva decenii, șansa spălării obrazului social-democrației aici după episodul Vanghelie.”     
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.