La 100 de zile de la fuga lui Marko Attila la Budapesta PSD și PNL vând în continuare indulgențe UDMR-ului contra voturi

Deși au trecut 100 de zile de la fuga deputatului UDMR Marko Attila la Budapesta pentru a scăpa de justiția din România, totuși, până la această oră, nicio instituție a statului român nu a putut oferi explicații despre cum este posibil ca acesta să fie ”protejat de premierul Ungariei Viktor Orban personal”. Nicio instituție a statului român nu i-a cerut socoteală statului maghiar pentru adăpostirea unui fugar de justiție și nu a făcut niciun demers pentru aducerea lui Marko Attila în țară!

După scăparea lui Laszlo Borbely de justiție în Parlamentul României prin blatul deputaților PSD – PNL, se configurează tot mai clar direcția de a-i feri de justiție pe liderii UDMR în schimbul asigurării unei majorități parlamentare. Justiția unui stat nu poate fi monedă politică de schimb pentru conservarea (cazul PSD) sau acapararea puterii (cazul PNL). Dacă justiția a ajuns să fie troc pentru voturi în Parlament, atunci ne-am desființat ca stat de drept!

Solicit încă o dată clasei politice învechite, formațiunilor PSD și PNL care stau la mila UDMR, să lase justiția să își facă datoria și să nu mai vândă indulgențe contra voturi! Prin aceste aranajamente prin care liderii UDMR sunt plasați deasupra legii, PSD și PNL s-au descalificat ca partide democratice și au făcut încă o dată dovada că sunt o cangrenă a vieții publice!
 
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.