Școala de vara - „Prin NOI insine" a Organizației Femeilor Liberal Democrate ale Partidului ALDE s-a desfășurat în Stațiunea Jupiter

In perioada 3-5  Septembrie, in Statiunea Jupiter a avut loc Scoala de vara - "Prin NOI insine" a OFLDE – Organizatia Femeilor Liberal Democrate ale Partidului ALDE. La eveniment au participat peste 100 de doamne si domnisoare, reprezentante OFLDE din aproape toate judetele, Presedintele ALDE, Domnul Daniel OLTEANU, precum si membri ai conducerii nationale ALDE.
 
Reunite în jurul crezului liberal "Prin NOI înșine", membrele OFLDE și-au propus ca, prin ambiția, tenacitatea și propriile forțe, să contribuie la construcția noului ALDE și să îi convingă pe români că trebuie să-și recâștige spiritul liberal autentic. Participantele la Școala de vară OFLDE au lucrat împreună, pe parcursul a trei zile, la o serie de proiecte care pot antrena transformări de impact pentru societatea românească, în domenii precum economie, infrastructură și educație.

De asemenea, doamnele au avut ocazia să-și dezvolte aptitudinile de comunicare politică și inter-personală, dar și să afle care sunt atributele necesare unui lider, pentru a-și crește astfel nivelul de reprezentare în viața politică.

ALDE merge mai departe, iar OFLDE e locul în care femeile se pot afirma și sunt apreciate pentru valoarea lor. Au avut loc discuții constructive și ateliere de comunicare cu participare numeroasă în cadrul Școlii de Vară a Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE).
 
Daniel Olteanu – Presedintele  Partidului A.L.D.E.:                                                                 
 

"Jos pălăria pentru colegele mele din OFLDE! Am fost în mijlocul lor și sunt plăcut surprins de modul în care s-au mobilizat și au lucrat împreună la câteva proiecte de interes național, pe care îmi doresc să le dezvoltăm în cadrul ALDE, prin OFLDE.

 
E vorba despre domenii prioritare pentru România, pentru care ne-am propus să venim cu soluții atent structurate și care au la bază principii liberale de la care nu ne abatem, pentru că noi credem că putem construi "România Demnă" doar "PRIN NOI ÎNȘINE".
 
Școala de vară e cea mai clară dovadă că, atunci când domnișoarele și doamnele își pun ceva în minte, rezultatul nu poate fi altfel decât excelent! Le felicit pe colege pentru organizare, pentru ambiție și determinare, le doresc să își păstreze aceste calități și le asigur că vor găsi în mine un partener în toate proiectele pe care și le asumă!", sunt cuvintele Presedintelui ALDE, Dl. Daniel OLTEANU.
 
Loredana Batariga – Presedinte OFLDE Constanta 
Loredana Batariga: “Romania are nevoie de o schimbare, schimbarea trebuie sa inceapa cu noi, toti cei care care credem in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate.

Ma bucur ca am participat, am întâlnit oameni frumoși spiritual, cu idei comune, principii solide care își doresc să comunice, sa lupte și faca cunoscute idealurile unei femei liberal democrate. Experienta de viata te invata ce este important, pregatirea profesionala si caracterul te indruma pe calea de urmat pentru a ajuta la dezvoltarea orasului si pentru a usura viata tuturor romanilor. Sunt sotie si parinte, doresc sa particip activ petru a asigura un viitor mai bun copiilor nostri, in special. Toti speram intr-un viitor mai bun, dorim sa crestem si sa construim impreuna!”
În cadrul întâlnirii de la Jupiter, femeile liberal democrate și-au desemnat noua structură de conducere, iar pentru funcția de Președinte interimar OFLDE national a fost nominalizată Mihaela Hușanu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul sediu al PNL și ALDE din București, transformat într-o „locuință individuală” care ar urma să fie atribuită președintelui Klaus Iohannis

26 Feb 2024 1363

#Dobrogea145 Christian Gigi Chiru, inițiator Ziua Dobrogei și președinte ALDE Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

14 Nov 2023 1001

Congresul ALDE se desfășoară la București În marja consiliului ALDE, USR va lansa oficial candidaţii la alegerile europarlamentare.

20 Oct 2023 883

LIVE VIDEO+TEXT) USR Constanța despre legea pensiilor - „ Este o lege absolut odioasă, o escrocherie politică”

19 Oct 2023 1170

Lansarea candidaților USR pentru europarlamentare are loc vineri la Consiliul ALDE Europe, organizat la București

18 Oct 2023 849

USR și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Printre ei este și un membru al organizației de la Constanța!

16 Oct 2023 1203

UPDATE Cine preia atribuțiile de primar la Medgidia, după eventuala demisie a primarului Valentin Vrabie?

10 Oct 2023 4555

Averea și interesele lui Florentin Țapliuc, consilier județean în cadrul CJ Constanța (DOCUMENTE)

02 Aug 2023 1268

Declarații Avere Constanța Leonard Tănase, consilier județean ALDE, deține un teren și o casă de locuit (DOCUMENTE)

29 Jul 2023 1373

Președintele CA al Oil Terminal SA, datorii la bugetul de stat (DOCUMENTE)

20 Jun 2023 2667

Dan Barna a fost ales vicepreședinte al partidului european ALDE

28 May 2023 1049

Cotizații partide Ce partid din Constanța a avut cotizație 0 pe anul 2022?

02 May 2023 1231

Constănțeanul Claudiu Ceti, șeful de cabinet a lui Cristian Popescu Piedone, iese din singura firmă pe care o deținea

23 Jan 2023 2960

ALDE are o nouă conducere. Mohammad Murad ales copreședinte alături de Varujan Vosganian şi Mircea Minea. Gigi Chiru a preluat organizația de la Constanța

23 Oct 2022 2214

Cum a oscilat averea directorului interimar Ștefania Laura Abibula-Stroe, de la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“ (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 2723