Comunicat de presa - Concert Fuego la Cumpana

Fuego vine să colinde la Cumpăna
 
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de doamna primar, ec. Mariana Gâju, oferă în dar tuturor cumpănenilor un concert de colinde marca FUEGO.
 
Evenimentul, intitulat “Acasă de Crăciun”, face parte din turneul naţional de iarnă al artistului, şi va avea loc în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna, sâmbătă, 12 decembrie 2015, începand cu orele 16:00. Intrarea este liberă prin grija Primăriei şi Consiliului local Cumpăna. „Oferim acest spectacol de colinde din tot sufletul cumpănenilor, a declarat doamna primar Mariana Gâju. Dorim să intrăm în spiritul sărbătorilor de Crăciun şi acesta este darul de suflet pe care Primăria şi Consiliul local în oferă locuitorilor comunei, pe lângă micile daruri ce vor fi oferite copiilor”.
 
Fuego are colinde în dar pentru cumpăneni, cântece de suflet şi multe surprize! Aşa cum declară artistul, „Împreună cu band-ul meu străbatem o parte din România, purtând cu noi un mesaj, acela al iernilor de cândva, al fericirii de a fi „ACASĂ DE CRĂCIUN”! Pentru că e iarnă, iar ea e imaginea copilăriei noastre. E în fiecare părinte ce-şi răsfaţă copilul, în fiecare copil care aşteaptă daruri. Este adolescentul ce se reîntoarce în sânul familiei calde sau maturul ce, cu nostalgie, îşi aminteşte de cândva. Iarna e o sărbătoare, ce, an de an, ne strânge, mai mulţi sau mai puţini, câţi am mai rămas în vise, ACASĂ DE CRĂCIUN!”, a declarat Fuego.
 
În acest sens, vă rugăm să delegaţi un reprezentant al instituţiei dumneavoastră în vederea mediatizării acestui eveniment. Vă mulţumim pentru sprijin şi colaborare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.