Comunicat Primăria Medgidia - Asfaltări și lucrări la parcuri și zonele verzi

Asfaltări și lucrări la parcuri și zonele verzi din Medgidia

În Medgidia se desfășoară zilele acestea o serie de lucrări de asfaltare și pietruire,  se schimbă conductele de apă și se reamenajează o parte din parcuri și spații verzi. Străzile Ciorcârliei, Alexandru cel Bun, Silozului, platoul de lângă sediul Poliției Locale și parcul din zona Spital, de pe strada Ion Creangă sunt zone în care se lucrează zilele acestea. În același timp, se plantează flori de sezon și se întrețin spațiile verzi.

În parcul de pe strada Ion Creangă (zona Spital) se reabilitează aleile pietonale, s-a înlocuit iarba cu rulouri de gazon natural, se plantează flori de sezon, crizanteme și arbuști ornamentali, care creează un mediu plăcut, urmând să se monteze bănci noi. În același timp, s-au făcut săpături manuale în vederea introducerii instalației electrice pentru iluminatul public.

În prezent se lucrează pe străzile Ciocârliei și Silozului, care vor fi asfaltate. Pe strada Ciocârliei se toarnă deja covorul asfaltic și urmează ca și bordurile și trotuarele să fie refăcute. Strada Silozului, care a fost asfaltată parțial anii trecuți, este acum plombată, urmând să fie asfaltată.

Urmează ca și străzile Alexandru cel Bun, platoul de lângă Poliția Locală, strada Podgoriilor și Aleea Hidrofor să fie asfaltate în această perioadă. Zilele acestea, pe strada Alexandru cel Bun se înlocuiește conducta de apă și se vor face branșamente gratuite pentru locuințele de pe stradă, urmând ca la finalul lucrărilor, să înceapă cele de asfaltare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.