Primarii Judet

Comunicat - Primaria oraşului Ovidiu

Membrii echipei de educaţie rutieră din cadrul şcolii cu clasele I-VIII din oraşul Ovidiu au câştigat Cupa Ovidius la concursul „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”. Aflat la cea de-a şaptea ediţie, concursul s-a desfăşurat la Ovidiu în perioada 18-21 august, şi s-a bucurat de participarea a 11 echipe ale unor şcoli gimnaziale din Argeş, Teleorman, Giurgiu, Vaslui, Brăila, Suceava, Caraş-Severin, Călăraşi, Maramureş, Sălaj şi bineînţeles Constanţa. În cele trei zile petrecute la Ovidiu, elevi şcolilor din judeţele amintite s-au bucurat de un program amplu organizat de Primăria şi Consiliul Local Ovidiu. Pe lângă participarea la probele concursului de educaţie rutieră, elevii au avut ocazia să se bronzeze, fiind duşi la plajă cu mijloacele de transport puse la dispoziţie de autoritatea locală din Ovidiu, dar şi să participe la spectacolul organizat la Centrul Cultural Ovidiu pe 20 august. După două zile de concurs efectiv, în urma punctajului obţinut la toate probele, primul loc, şi Cupa „Ovidius” a revenit Şcolii gimnaziale nr.2 Ovidiu. Pe locul doi s-a clasat echipa Şcolii cu clasele I-VIII Costeşti, Argeş, iar pe locul trei elevii Şcolii cu clasele I-VIII Bocşa, Caraş-Severin. „Mulţumim tuturor participanţilor la acest concurs. Pe lângă premierea ocupanţilor primelor trei locuri, toţi ceilalţi participanţi au primit medalii şi diplome din partea organizatorilor. Ne bucurăm că am putut oferi cele mai bune condiţii de masă şi cazare pentru participanţii la Cupa „Ovidius”, pe care îi aşteptăm de fiecare dată cu acelaşi entuziasm”, primarul George Scupra.
Cea de-a şaptea ediţie a Concursului Interjudeţean „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, Cupa „Ovidius” a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Ovidiu, Centrul Cultural Ovidiu, Şcoala Gimnazială nr.2 Ovidiu şi Poliţia oraşului Ovidiu.
 
PRIMARUL ORAŞULUI OVIDIU, SCUPRA GEORGE

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Final sângeros al minivacanței de Rusalii. O femeie a fost înjunghiată lângă o discotecă din Costinești (galerie foto+video)

18 Jun 2019 3732

UPDATE. Intervenție de urgență la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. O adolescentă a căzut de la etaj

14 Jun 2019 7027

Carambol rutier între Stupina și Hanul Morilor. O maşină a luat foc. Trei victime (galerie foto+video)

14 Jun 2019 1614

Senatorul Mihu îi cere ministrului Transporturilor clarificări în legătură cu asigurarea serviciilor de radiocomunicaţii navale, după dizolvarea Radionav

13 Jun 2019 1944

UPDATE. Caz șocant. O femeie din Siliștea, județul Constanța s-a autoincendiat. Cadrele medicale, chemate în ajutor

11 Jun 2019 494

Accident rutier în Faclia, județul Constanța. Un copil, rănit

09 Jun 2019 560

Accident rutier în stațiunea Mamaia, zona Hotel Tomis. Două autoturisme implicate. Două victime (galerie foto)

07 Jun 2019 3235

Pieton lovit de maşină, pe strada Baba Novac din Constanţa (galerie foto+video)

06 Jun 2019 911

Cursuri gratuite la Constanța pentru oricine își dorește o afacere de succes!

05 Jun 2019 863

UPDATE. Imagini de la eveniment. Tragedie în Mamaia Sat. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuințe (galerie foto+video)

04 Jun 2019 8875

Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Cadrele medicale, chemate în ajutor (galerie foto)

03 Jun 2019 3691

Autobuz răsturnat pe DN 38, între Topraisar și Amzacea, județul Constanța. Opt victime (galerie foto)

31 May 2019 9674

Alertă la ISU Dobrogea. O locuință din Costinești, județul Constanța a fost cuprinsă de flăcări

25 May 2019 846

Carambol rutier la Valu lui Traian, județul Constanța. Trei autoturisme, implicate. Traficul este blocat

24 May 2019 1584

Accident rutier cu victimă pe strada Pandurului din Constanța

21 May 2019 427