Primarii Judet

Comunicat - Primaria oraşului Ovidiu

Membrii echipei de educaţie rutieră din cadrul şcolii cu clasele I-VIII din oraşul Ovidiu au câştigat Cupa Ovidius la concursul „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”. Aflat la cea de-a şaptea ediţie, concursul s-a desfăşurat la Ovidiu în perioada 18-21 august, şi s-a bucurat de participarea a 11 echipe ale unor şcoli gimnaziale din Argeş, Teleorman, Giurgiu, Vaslui, Brăila, Suceava, Caraş-Severin, Călăraşi, Maramureş, Sălaj şi bineînţeles Constanţa. În cele trei zile petrecute la Ovidiu, elevi şcolilor din judeţele amintite s-au bucurat de un program amplu organizat de Primăria şi Consiliul Local Ovidiu. Pe lângă participarea la probele concursului de educaţie rutieră, elevii au avut ocazia să se bronzeze, fiind duşi la plajă cu mijloacele de transport puse la dispoziţie de autoritatea locală din Ovidiu, dar şi să participe la spectacolul organizat la Centrul Cultural Ovidiu pe 20 august. După două zile de concurs efectiv, în urma punctajului obţinut la toate probele, primul loc, şi Cupa „Ovidius” a revenit Şcolii gimnaziale nr.2 Ovidiu. Pe locul doi s-a clasat echipa Şcolii cu clasele I-VIII Costeşti, Argeş, iar pe locul trei elevii Şcolii cu clasele I-VIII Bocşa, Caraş-Severin. „Mulţumim tuturor participanţilor la acest concurs. Pe lângă premierea ocupanţilor primelor trei locuri, toţi ceilalţi participanţi au primit medalii şi diplome din partea organizatorilor. Ne bucurăm că am putut oferi cele mai bune condiţii de masă şi cazare pentru participanţii la Cupa „Ovidius”, pe care îi aşteptăm de fiecare dată cu acelaşi entuziasm”, primarul George Scupra.
Cea de-a şaptea ediţie a Concursului Interjudeţean „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, Cupa „Ovidius” a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Ovidiu, Centrul Cultural Ovidiu, Şcoala Gimnazială nr.2 Ovidiu şi Poliţia oraşului Ovidiu.
 
PRIMARUL ORAŞULUI OVIDIU, SCUPRA GEORGE

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mandat european de arestare Un bărbat din Constanța fura tot ce îi cădea în mână. Prefera plaja Rodos din Grecia

15 Feb 2019 430

UPDATE. Accident rutier în Ovidiu, județul Constanța. Două autoturisme, printre care și o ambulanță, împlicate. O victimă (galerie foto)

15 Feb 2019 4074

Accident neobișnuit în Portul Constanța Sud Agigea. Un autoturism Dacia Duster a ajuns în mare (galerie foto+video)

12 Feb 2019 9336

Accident rutier la intersecția străzilor Theodor Burada cu IL Caragiale din Constanța. Două mașini implicate (galerie foto)

11 Feb 2019 872

Explozie pe I.C.Brătianu din Constanţa! (galerie foto+video)

11 Feb 2019 9158

ISJ Constanța, anunț importat pentru personalul didactic pensionat care solicită reîncadrarea în funcţie

10 Feb 2019 2500

Imagini de la eveniment Constanța. Carambol la sensul giratoriu de pe bulevardul 1 Decembrie. Patru mașini implicate. Un șofer a fugit (galerie foto-video)

09 Feb 2019 13578

Imagini de la eveniment. Accident rutier pe strada Baba Novac din Constanța, zona Cimitirului Municipal. Victima este un copil (galerie foto+video)

05 Feb 2019 4784

A fost activat Planul Roşu de intervenţie. Explozie la o staţie de încărcat butelii. Ce spun oficialii

05 Feb 2019 1206

Mihaela Geoană, implicată într-un accident rutier. Trei autoturisme s-au ciocnit. În ce stare este aceasta

04 Feb 2019 755

Imagini de la eveniment. Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. Victima, un pieton (galerie foto+video)

04 Feb 2019 8717

Constănţean urmărit internaţional pentru infracțiuni de furt în Austria, reţinut de poliţişti

01 Feb 2019 476

Constanța. Incendiu în apropierea locurilor de joaca din Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie (galerie foto)

31 Jan 2019 422

Editorial Gripa face victime la Constanța. A fost declarat startul sezonului gripal. Cum ne putem apăra de virus

24 Jan 2019 752

„Dobrogea nouă pe căile străbunilor“, autor V. Stroescu (volumul III)

22 Jan 2019 507