Un veac de viață pentru o doamnă din Medgidia

La 16 martie 1916 se năștea în satul Petroșani județul Constanța doamna Aneta Toma, care astăzi a împlinit un veac de viață. Cărările vieții au adus-o la Medgidia, unde astăzi, Primăria Medgidia a ales să o serbeze acasă la ea, în sânul familiei, cu flori, tort și multe urări de sănătate. La 100 de ani, doamna Aneta este încă plină de viață, optimistă și încărcată de multe amintiri acumulate de-a lungul timpului.

Două războaie mondiale au trecut peste doamna Aneta, în al doilea luptând și soțul său, veteran de război. A crescut copiii, cu drag și cu multă muncă, iar acum, în prag de aniversare, familia a sărbătorit-o la sfârșitul săptămânii, când cu toții s-au adunat în jurul său pentru a-i  ura multă sănătate în continuare.

Primarul Marian Iordache a vizitat-o astăzi pe doamna Aneta și i-a adus flori și un tort, ca la orice aniversare. „Suntem bucuroși când întâlnim oameni cu o experiență de viață atât de mare, mai ales că doamna Aneta este vecină cu părinții mei, iar mama o vizitează foarte des. Un om ajuns la vârsta de 100 de ani are cu siguranță multe lucruri de spus și ne poate învăța despre cum timpul spală orice grijiă sau nevoie, iar înțelepciunea ne face să trecem cu bine peste orice obstacol al vieții. Îi dorim multă sănătate în continuare, atât ei, cât și familiei sale”, a declarat primarul Marian Iordache. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.