Împreună cu femeile din PSD Constanța, TREI FAMILII NEVOIAȘE SIMT CU ADEVĂRAT CĂLDURA SĂRBĂTORILOR

Femeile social-democrate au reușit, în prag de sărbători, să aducă fericire în sânul a trei familii nevoiașe din Constanța
 
În preajma sfintei sărbători a Nașterii Domnului, femeile Partidului Social Democrat Constanța au avut privilegiul de a împărtăși bucuria sărbătorilor de iarnă împreună cu trei familii constănțene.
Moș Crăciun a ajuns la Ionuț, un copil ce locuiește împreună cu mama sa. Încărcate cu jucării, hăinuțe, fructe, dulciuri și rechizite, social-democratele au rămas impresionate de atracția acestuia pentru desen și pictură. Cazul și pasiunea acestui copil spre artă demonstrează că talentul și valoarea depășesc condiția socială, manifestându-se în orice pătură a societății.
Ștefan, Loredana, Andreea, Florin, Sandu, Constantin, Georgiana și Ionela, toți cei 4 baieți și 4 fete ce formează împreună cu mama lor, Ioana, o mamă singură și curajoasă reușind să întrețină un cămin primitor, o familie, au fost binecuvantate de magia sărbatorilor prin darurile primite.
Andreea, o fetiță în vârstă de 8 ani, elevă în clasa a doua, pasionată de pian, a primit cadourile cu mare bucurie și a mulțumit, în felul ei, prin colinde și poezii.
Femeile social-democrate urează tuturor românilor de pretutindeni “Sărbători fericite!”
 
Biroul de Presă al Partidului Social Democrat Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.