Acţiuni continue de igenizarea pieţelor efectuate, în Constanţa, de RAEDPP (galerie foto)

Continuă acțiunile de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiul Constanța!

Ieri au fost, din nou, igienizate toate piețele administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, pentru a spori siguranța clienților și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

În acest sens RAEDPP Constanța colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor.

Amintim că Primăria Municipiului Constanța, prin RAEDPP, a adoptat o serie de măsuri astfel încât piețele agroalimentare să rămână în continuare un loc sigur pentru cumpărături, în contextul pandemiei de COVID – 19.

Spațiile sunt dezinfectate periodic și au fost montate dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți.

Totodată, producătorii agricoli și comercianții aflați în piețele agroalimentare sunt obligați să adopte măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19, respectiv să poarte mănuși și măști.

„Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi, vă rugăm să ieșiți la piață doar pentru a vă face aprovizionarea atunci când este absolut necesar. Îi asigurăm pe clienții noștri că stocurile de legume și fructe sunt suficiente pentru a acoperi cererea pentru un consum obișnuit, astfel încât toată lumea să aibă acces la produse proaspete, direct de la producătorii locali”, a declarat directorul RAEDPP, Florin Gheorghe.

Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa socială recomandată de 1,5 metri și să evite formarea grupurilor de persoane. De asemenea, îi sfătuim pe constănțeni să se aprovizioneze de la cea mai apropiată piaţă din zona de domiciliu, evitând astfel deplasările pe distanţe lungi.

Sursa foto: RAEDPP

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.