Spectacolul aviatic AEROMANIA

invitatie.jpgSpectacolul aviatic AEROMANIA powered by ASTRA Asigurari, organizat de compania Regional Air Services – Aerodrom Tuzla – in parteneriat cu ASTRA  Asigurari revine,  cu sprijinul Primariei Mangalia - in acelasi loc ca si anul trecut, in zona terasei Laguna.

Spectacolul este oferit gratuit turistilor si este dedicat atat celor care isi petrec vara pe litoralul romanesc si care cauta alternative de divertisment, cat si iubitorilor aviatiei si sporturilor extreme.

Aflat la a patra editie, AEROMANIA a devenit definitiv, din anul 2008, un eveniment al orasului Mangalia.

Pentru ca Mangalia nu a fost un oras cu o traditie in ceea ce priveste show-urile aeriene, companiile Astra Asigurari si Regional Air Services – Aerodrom Tuzla si-au asumat misiunea de a familiariza publicul cu domeniul aviatiei sportive intr-un mod placut si captivant. ASTRA Asigurari si-a reconfirmat astfel interesul pentru mitingurile si concursurile de aviatie, devenind partenerul oficial numarul 1 al AEROMANIA – si un partener important pentru organizarea de evenimente de imagine si responsabilitate sociala.

Sprijinul Primariei Mangalia pentru planificarea evenimentului face parte din campania de imagine asociata derularii investitiilor in directia modernizarii plajei si a infrastructurii, care transforma acest oras intr-o alternativa pentru vacante, favorizandu-l in competitia cu celelalte statiuni.

In 2009, AEROMANIA – powered by ASTRA Asigurari - ii aduce din nou impreuna pe cei mai buni piloti romani si straini, intr-un cadru care lasa pilotilor libertatea de a propune un program demonstrativ potrivit aeronavelor si abilitatilor lor de a pilota. 

Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, alaturi de care sunt asteptati, si de data aceasta, Zoltan Veres – cel care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de tonouri efectuare succesiv, Ali Ozturk – cu celebrul avion biplan Purple Violet, Iacarii Acrobati si multi altii – artisti pe care publicul de la Mangalia a invatat sa ii aprecieze.

In afara acestora, spectatorii de pe plaja Laguna vor putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, lansarile de parasutisti - coordonate de campionii Adrian si Cristina Constandache si o demonstratie de zbor de parapanta.

ASTRA Asigurari este tot Numarul 1 in piata romaneasca a asigurarilor de aviatie si a raportat la finele semestrului I 2009 o crestere a volumului primelor brute subscrise de 62% fata de perioada similara a lui 2008. De asemenea, compania a inregistrat o crestere de 315% la asigurarile de cladiri/bunuri si de 69% pe segmentul auto Casco comparativ cu semestrul 1 2008. Totodata, compania ASTRA Asigurari a inregistrat in primele 6 luni un profit in valoare de 5.389.008  RON, pastrand trendul ascendent al primului trimestru 2009.

ASTRA Asigurari este unul din jucatorii cei mai importanti din piata romaneasca de profil, si, totodata, cea mai importanta companie de asigurari din Romania cu capital si actionariat preponderent autohtone. Capitalul social al companiei se ridica la cifra de 55 mil. EUR. Compania este lider de piata la asigurari maritime si de aviatie, asigurator important pe segmentele property si auto, jucator de traditie pe segmentul RCA.

Regional Air Services este compania full service in aviatia generala care detine primul si cel mai performant aerodrom privat din Romania, prima scoala privata pentru piloti amatori (PPL) si prima scoala pentru piloti profesionisti (CPL si FTO) acreditata ICAO, scoala de parasutism si care efectueaza pentru un portofoliu important de clienti zboruri publicitare, de agrement sau aerotaxi cu avioane sau elicoptere.

Cristina Mitchievici

Mob: 0766 256 721

            0754 070 551

 Regional Air Services

Aerodrom Tuzla

Tel.: + 40 241 69 44 02

Fax: + 40 241 73 34 50

www.regional-air.ro

www.airtaxi.travel

www.aeromania.tv / www.aerobatic.ro

www.pilotschool.ro / www.scoaladepilotaj.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 544

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1045

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 505

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 638

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 465

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1643

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 458

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 649

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 575