Retete culinare de Pasti

Drob de miel in aluat

Ingrediente: Pentru tocatura aceleasi cantitati ca mai sus; pentru aluat : 1 ou, 150 g. faina, 1 lingura de unt sau untura, sare

Mod de preparare: Drobul poate fi invelit in aluat in loc de prapure. Se pregateste tocatura ca in reteta de mai mai sus. Se face un aluat fraged din ou, faina si unt. Se intinde o foaie ca de taietei. Se aseaza in tigaia unsa cu unt sau untura. Se pune deasupra umplutura intr-un strat de grosime egala. Se intorc marginile aluatului peste umplutura. Se unge cu ou si se da la cuptor.

Sursa: http://www.pastefericit.com/


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Meteorologii spun că va ninge azi. Ce grosime va avea noul strat de omăt. Ce temperaturi sunt acum

24 Jan 2017 7101

Valabil pentru imobilele cu gaze și geamuri termopan Ordinul ANRE 179/2015 a intrat în vigoare la 1 ianuarie

13 Jan 2017 17709

Specialiștii spun că replicile cutremurului din Italia vor dura săptămâni

29 Oct 2016 1404

Strat de zăpadă de până la zece centimetri pe Transfăgărășan

05 Oct 2016 1599

Atenţie, şoferi! Zăpadă pe drumuri naţionale

29 Nov 2015 1050

Se circulă bine la această oră! Nu sunt drumuri blocate...

28 Nov 2015 939

Rețete tradiționale românești Rețete prăjituri pentru sufletul fiecăruia

02 Nov 2015 4186

Cel mai nou smartphone Galaxy S6 edge+

15 Aug 2015 1075

ecuisine.ro Rulada de biscuiti cu crema de ciocolata

15 Jul 2015 1805

Evz.ro Cea mai mare pască din lume a fost realizată în România

10 Apr 2015 878

S-a produs o minune în România Lacul care nu ar trebui să înghețe a înghețat

03 Jan 2015 2766

Unde acţionează utilajele CNADNR Pe mai multe drumuri naţionale din Dobrogea se circulă, încă, în condiţii de iarnă

02 Jan 2015 1123

Ştiaţi că...? „Piatra Soarelui”, inscripţionată cu calendarul aztec...

17 Dec 2014 1803

Ştiaţi că...? Turnul din Pisa, un simbol al Italiei... (galerie foto)

15 Dec 2014 4991

e-retete.ro Pastrav la tigaie

19 May 2014 2915