10 Apr, 2015 10:49
6505
lauraadamache.ro
Gustul acestei retete traditionale de friptura imi aduce aminte de casa, de parinti si de Pastele petrecut in familie, cand de pe masa nu lipseau friptura de miel, drobul si pasca. Daca in copilarie nici nu vroiam sa aud de carnea de miel, acum a devenit una dntre tipurile de carne gatite si mancate cu cel mai mare drag, friptura de miel fiind preferata mea.
Ingrediente – Friptura de Miel cu cartofi
- 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg
- cartofi noi
- 6-7 catei mari usturoi
- 1 pahar mare vin alb
- 1 cana de apa
- cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui
- 2-3 crengute rozmarin (optional)
- 2-3 crengute maghiran proaspat (optional)
- sare
- piper
Rețeta completă o puteți găsi pe
LauraAdamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: